Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Κίνδυνος για επιπλέον χρεώσεις σε πτήσεις της Ryanair | Ο "ειδικός" προειδοποιεί

Οι επιβάτες που σκοπεύουν να πετάξουν με τη Ryanair αυτό το καλοκαίρι, καλό είναι να έχουν το νου τους για πρόσθετες χρεώσεις, σύμφωνα με τον ειδικό στο Ην. Βασίλειο σε θέματα εξοικονόμησης χρημάτων, Martin Lewis.


Ο φημισμένος κ. Lewis προειδοποίησε ότι οι οικογένειες που ευελπιστούν να καθίσουν μαζί κατά τη διάρκεια μιας πτήσης για τις καλοκαιρινές τους διακοπές θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με χρεώσεις ύψους 240 λιρών, σε περίπτωση που επιλέξουν να πετάξουν με την Ryanair.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ITV “The Martin Lewis Money Show Live” στις 20 Ιουνίου, έδωσε ορισμένες κρίσιμες συμβουλές, ιδίως για τις οικογένειες που σχεδιάζουν να πετάξουν με την οικονομική αεροπορική εταιρία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ryanair χρεώνει επιπλέον τέλος για οικογένειες ή ομάδες που επιθυμούν να καθίσουν μαζί, ακόμη και όταν έχουν παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Ο εμπειρογνώμονας δήλωσε: “Κοιτάξτε, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι αεροπορικές εταιρίες στις μέρες μας ονομάζεται “τιμολόγηση της σταγόνας”. Αυτό σημαίνει ότι ενώ έχετε μια ωραία αρχική τιμή, στη συνέχεια πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για τις αποσκευές, επιπλέον για τη θέση σας, επιπλέον για αυτό και εκείνο. Αυτή είναι η “τιμολόγηση της σταγόνας”. Το οποίο σημαίνει ότι αν σκεφτείτε “πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί” μπορεί να σας κοστίσει 240 λίρες επιπλέον”.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε τους πελάτες ότι οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες επιδιώκουν να τοποθετούν τις οικογένειες μαζί, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, όχι, όμως, η Ryanair”.

Ο κ. Lewis συνέχισε εξηγώντας ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι να γίνεται check-in αμέσως μόλις ανοίξει η πτήση, καθώς πρόκειται για την βέλτιστη στιγμή για να επιλέξει κανείς θέσεις.

Συνέχισε: “Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες εξασφαλίζουν ότι τα παιδιά κάτω των 12 ετών, και ορισμένα κάτω των 15 ετών, θα κάθονται δίπλα σε έναν ενήλικα. Όχι η Ryanair”, συνέχισε.

“Γενικά, κάντε το check-in σας το συντομότερο δυνατό. Αξίζει να είστε σε εγρήγορση για να αποφύγετε τις επιπλέον χρεώσεις”, κατέληξε ο κ. Lewis.
πηγή >> money-tourism

Διαβάστε επίσης :

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 6-5-2024 έως 12-5-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 29-4-2024 έως 5-5-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Ευρωεκλογές: Μέχρι 29-4-2024 οι αιτήσεις για επιστολική ψήφο | μπορούν να ψηφίσουν και Έλληνες εκλογείς στην Ελλάδα

Ο Θάσιος αθλητής του Παναθηναϊκού, Πολυζώης Ρήγας, “αργυρός” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

Θάσος: κουκουβάγια γέννησε μέσα σε νερόμυλο (βίντεο)

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

KavalaNews.gr | online