Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Πώς το TikTok αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύουμε το 2023

Με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, το TikTok γίνεται γρήγορα η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.


Από packing hacks μέχρι συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων, ταξιδιωτικές πληροφορίες, να κάνετε και να μην κάνετε στο εξωτερικό, δεν υπάρχει έλλειψη ταξιδιωτικού περιεχομένου στο TikTok.
Περισσότερες από 54.000 αναρτήσεις με το hashtag «ταξίδι» κοινοποιούνται κάθε μήνα και το #travel έχει πλέον πάνω από 136 δισεκατομμύρια συνολικές προβολές.

Έρευνα του Cruise118.com αποκάλυψε ότι το TikTok επηρεάζει τους ταξιδιωτικούς μας προορισμούς.

Μια δήλωση από την εφαρμογή ροής βίντεο ανέφερε: «Το TikTok γίνεται όλο και πιο δημοφιλές για την προβολή αυθεντικών ταξιδιωτικών στιγμών. Αυτά τα βίντεο ποικίλλουν από δημιουργούς που αλληλεπιδρούν με τη φύση με διάφορους τρόπους, μέχρι να βυθιστούν σε διαφορετικούς πολιτισμούς, όπως η δοκιμή street food, μέχρι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μοναδικές τοπικές εμπειρίες».

Η δημιουργός του Travel TikTok, Alexa Moore είπε: «Έχω βρει τόσους πολλούς προορισμούς, εκδρομές και περιηγήσεις μέσω του TikTok. Λατρεύω το πώς το TikTok έχει μια τεράστια πτυχή αφήγησης, επομένως βλέπω μοναδικές και εξωτικές εμπειρίες για τις οποίες δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να διαβάσω ή να ρίξω μια ματιά στο Instagram. Και μου αρέσει που είναι κάτι περισσότερο από τις Μαλδίβες και τη Μπόρα Μπόρα, είναι τα εξωτικά μέρη που πραγματικά δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να πάτε».

Η Alexa πρόσθεσε “Το TikTok γίνεται το Google της νεότερης γενιάς. Η δυνατότητα αναζήτησης TikTok διευκολύνει την εύρεση των πληροφοριών που θέλετε. Τα βίντεο που έχω δημοσιεύσει πριν από 1-2 χρόνια εξακολουθούν να συγκεντρώνουν προβολές, επειδή είναι περιεχόμενο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για να βοηθήσουν στον προγραμματισμό ταξιδιών”.

Η έρευνα από το Cruise118.com αποκάλυψε πώς ο τουρισμός προς τους λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο έχει αυξηθεί από το 2019 – με σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ του μεγάλου αριθμού προβολών στο TikTok και των αυξημένων ταξιδιών.

Διαβάστε επίσης :

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Η Tripadvisor απέκλεισε αριθμό ρεκόρ 2 εκατομμυρίων ψεύτικων κριτικών το 2023

Ορίστηκαν τα πρόστιμα για παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα, τον αιγιαλό και την παραλία

Πρόγραμμα του Ποδηλατικού Διήμερου Θάσου στις 27 και 28 Απριλίου 2024

Καταγραφή του ίδιου φυσητήρα στη θαλάσσια τέφρο ανάμεσα στην Ικαρία, τη Σάμο και τη Χίο

198 «Απάτητες παραλίες» σε όλη τη χώρα - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες όλες οι απαγορεύσεις

Τι ισχύει για το δώρο Πάσχα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα

KavalaNews.gr | online