Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Ποια αντικείμενα κλέβουν οι ταξιδιώτες από τα δωμάτια ξενοδοχείων

Ποσοστό 87% των ταξιδιωτών παραδέχθηκαν ότι έκλεψαν κάτι από ένα ξενοδοχείο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Passport-Photo.Online.


Η κλοπή κοστίζει στις μάρκες ξενοδοχείων περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια κάθε χρόνο, σύμφωνα με την American Hotel & Lodging Association.

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία αναλαμβάνουν δράση για να υπερασπιστούν τις ιδιοκτησίες τους ενάντια σε αυτού του είδους ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με το NBC, πολλές μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν εφαρμόσει ψηφιακές λίστες «μη παραμονής» που απαγορεύουν επιλεγμένους επισκέπτες που έχουν αναγνωριστεί ως ένοχοι κλοπής.

Πετσέτες
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι ταξιδιώτες ηλικίας μεταξύ 35 ετών και άνω έχουν περισσότερες πιθανότητες να κλέψουν από ξενοδοχεία παρά νεότεροι. Ένα από τα αντικείμενα που είναι πιο πιθανό να κλέψουν είναι οι πετσέτες.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι πετσέτες ξενοδοχείου είναι μερικές από τις καλύτερες πετσέτες που μπορείτε να βρείτε, ανάλογα με το πού μένετε. Έχουν πάντα το τέλειο μέγεθος, εξαιρετικό επίπεδο πάχους και είναι απαλά στο δέρμα. Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι θέλουν να τα πάρουν σπίτι. Σύμφωνα με το περιοδικό Lodging, 100.000 έως 200.000 πετσέτες κλέβονται από ξενοδοχεία κάθε χρόνο.

Πιάτα σαπουνιού
Αν και μπορεί να φαίνεται περίεργο για κάποιον να κλέψει ένα πιάτο σαπουνιού, αυτό είναι το τέλειο αναμνηστικό για κάποιον που θέλει ένα μπιχλιμπίδι μετά από μια αξέχαστη απόδραση.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Αμερικανοί ταξιδιώτες κλέβουν από ξενοδοχεία επειδή πιστεύουν ότι το αξίζουν. Είτε πρόκειται για το κόστος που ξόδεψαν για το δωμάτιο είτε για τα κλεμμένα αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία, οι Αμερικανοί έχουν μια αίσθηση δικαιώματος που τους κάνει να πιστεύουν ότι το πιάτο σαπουνιού στο δωμάτιο του ξενοδοχείου θα φαινόταν πολύ καλύτερο στα δικά τους σπίτια.

Κουτιά χαρτιού
Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να κρατούν μερικά κομμάτια χαρτομάντιλου πρακτικά σε περίπτωση που το χρειαστούν. Άλλοι, όμως, χρειάζονται ολόκληρο το κουτί. Τα κουτιά με χαρτομάντιλα είναι ένα από τα κορυφαία αντικείμενα που έχουν κλαπεί από τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Κάποιοι ταξιδιώτες παραδέχτηκαν στην έρευνα ότι έκλεβαν από ξενοδοχεία καθαρά για την έκρηξη της αδρεναλίνης. Ωστόσο, το 30 τοις εκατό των επισκεπτών λένε ότι κλέβουν εσκεμμένα επειδή έλαβαν κακή εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Προϊόντα περιποίησης μπάνιου
Σαφώς, το μπάνιο είναι η αγαπημένη παιδική χαρά του κλέφτη ταξιδιώτη. Τα προϊόντα μπάνιου όπως σαμπουάν, κοντίσιονερ και λοσιόν είναι μερικά από τα πιο κοινά αντικείμενα που κλέβουν από ξενοδοχεία. Φυσικά, είναι δωρεάν και οι περισσότεροι νιώθουν ότι αν δεν τα χρησιμοποιήσουν, θα χρησιμοποιηθούν από τον επόμενο επισκέπτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 6-5-2024 έως 12-5-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 29-4-2024 έως 5-5-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Ευρωεκλογές: Μέχρι 29-4-2024 οι αιτήσεις για επιστολική ψήφο | μπορούν να ψηφίσουν και Έλληνες εκλογείς στην Ελλάδα

Ο Θάσιος αθλητής του Παναθηναϊκού, Πολυζώης Ρήγας, “αργυρός” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

Θάσος: κουκουβάγια γέννησε μέσα σε νερόμυλο (βίντεο)

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

KavalaNews.gr | online