Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Πώς θα ομορφύνετε με οικονομικό τρόπο τα δωμάτια στο ξενοδοχείο

Όταν αναζητούν καταλύματα online, οι μελλοντικοί ταξιδιώτες αναζητούν δωμάτια που αποπνέουν μοντέρνα άνεση και προσφέρουν καλή σχέση ποιότητας-τιμής.


Όπως είναι φυσικό, τα δωμάτια με την καλύτερη εμφάνιση οδηγούν σε περισσότερες κρατήσεις, στο ξενοδοχείο.

Πώς μπορείτε λοιπόν να βελτιώσετε τα δωμάτια στο ξενοδοχείο προκειμένου να ανταποκριθείτε στην ποιότητα που προσδοκούν να απολαύσουν οι πελάτες;
Την απάντηση δίνει η Trivago, αποκαλύπτοντας πέντε οικονομικούς τρόπους για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση των δωματίων σας, ενθαρρύνοντας έτσι τους ταξιδιώτες να πραγματοποιήσουν κράτηση, και όχι να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους, όταν δουν το κατάλυμα σας online.
⦁Αλλάξτε τα εμπριμέ κλινοσκεπάσματα
Τόσο οι αλυσίδες όσο και τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία διαθέτουν συχνά κακόγουστα εμπριμέ κλινοσκεπάσματα, τα οποία τυχαίνει επίσης, εκτός από μονότονα, να είναι και συνθετικά.

Εφόσον ο ιστότοπος του καταλύματος και τα διαδικτυακά προφίλ σας προβάλλουν πολλές εικόνες δωματίων, οι μελλοντικοί ταξιδιώτες σίγουρα θα επικεντρωθούν στα κλινοσκεπάσματα.

Για να ανανεώσετε τα κλινοσκεπάσματα σας οικονομικά, αντικαταστήστε τις παλιές εμπριμέ κουβέρτες με καινούριες μονόχρωμες. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις ή προτιμήστε πολυτελή λευκά παπλώματα, για να είστε σίγουροι. Το λευκό είναι πρακτικό όσον αφορά στον καθαρισμό και βοηθά στον φωτισμό του δωματίου, κάνοντας το να δείχνει περισσότερο ευρύχωρο.


⦁Βάψτε τους τοίχους σε ουδέτερες αποχρώσεις
Οι ημέρες των απαλών κίτρινων αποχρώσεων, των τοίχων με χρωματικές αντιθέσεις και των απαρχαιωμένων σχεδίων ταπετσαρίας έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Κάντε μια φθηνή, αλλά απολύτως απαραίτητη, ανανέωση στα δωμάτια, απλά βάφοντας τα σε απαλές παστέλ ή ουδέτερες αποχρώσεις.
Αυτή η χρωματική παλέτα κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο φωτεινός και ευρύχωρος.

Οι πελάτες εκτιμούν τους κομψούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, οι οποίοι τους χαρίζουν μια ζεστή και χαλαρωτική αίσθηση μετά από ένα μεγάλο ταξίδι.

Αυτό αποδεικνύεται και από την τάση που έχει αναπτυχθεί στους πελάτες ξενοδοχείων, οι οποίοι πλέον προσπαθούν να δώσουν μια αίσθηση ξενοδοχείου στο σπίτι τους.

Οι ταξιδιώτες λατρεύουν τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων και θέλουν να εφαρμόσουν αυτήν τη διαρρύθμιση στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Ρόλο σε αυτό παίζουν και πασίγνωστες εταιρείες ειδών διακόσμησης που προσφέρουν πολυτελή χρώματα ξενοδοχειακής ποιότητας, τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν εύκολα στο τοπικό τους χρωματοπωλείο.


⦁Κατεβάστε τους απαρχαιωμένους πίνακες
Οι πελάτες, τώρα περισσότερο από ποτέ, αναζητούν αξιομνημόνευτες εμπειρίες διαμονής στο ξενοδοχείο και τη γύρω περιοχή. Οι εικοσάρηδες, ειδικότερα, επιζητούν το μοναδικό.

Επομένως, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε αυτούς τους παλιούς πίνακες με έργα τέχνης ντόπιων καλλιτεχνών, εντυπωσιακές φωτογραφίες του προορισμού ή vintage έργα που διηγούνται την ιστορία του καταλύματος σας, αλλά και της γύρω περιοχής.

Η λύση αυτή δεν είναι ακριβή, αλλά έχει σπουδαία αποτελέσματα.

Τα έργα τέχνης ντόπιων καλλιτεχνών προσφέρονται συχνά με μορφή δανεισμού από τοπικές γκαλερί, με αντάλλαγμα τη διαφημιστική προβολή της γκαλερί στο κατάλυμα σας.

Από την άλλη, οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του προορισμού σας μπορεί να είναι ένα project που θα αναλάβετε εσείς οι ίδιοι.

Έχετε έναν καλό φωτογράφο στην οικογένεια ή το προσωπικό σας; Ζητήστε του να βγάλει ποιοτικές φωτογραφίες των τοπικών αξιοθέατων και, στη συνέχεια, μπορείτε να τις εκτυπώστε και να τις κορνιζάρετε.

Αν σας αρέσει η ιδέα μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε καμβά.

Για εκλεπτυσμένα vintage έργα, επισκεφθείτε τις κοντινές υπαίθριες αγορές και παζάρια μεταχειρισμένων ειδών για να αποκτήσετε μια συλλογή που να αφηγείται την ιστορία του καταλύματος σας.

⦁Επενδύστε σε άνετες και μοντέρνες καρέκλες
Η διάκριση ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα ψυχαγωγικά ταξίδια γίνεται όλο και πιο δύσκολη και αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες εργάζονται και προσπαθούν να χαλαρώσουν παράλληλα στο ίδιο ταξίδι. Επομένως, δώστε τους μια καρέκλα άνετη στο δωμάτιο, αλλά και μοντέρνα.

Πολλοί σχεδιαστές προτείνουν τις φυσικές ίνες, όπου αυτό είναι εφικτό, και σας προτρέπουν να αναμίξετε υφάσματα με διαφορετικές υφάνσεις.

Όταν επιλέγετε καινούργιες καρέκλες, σκεφτείτε το σχήμα και τη συνολική άνεση, γιατί στόχος σας είναι να προσφέρετε ένα έπιπλο λειτουργικό, αλλά με ελκυστική εμφάνιση. Η λύση αυτή είναι οικονομική, αλλά σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των πελατών σας.

Μη διστάσετε να αναμίξετε διάφορα χρώματα και στυλ στα δωμάτιά σας, με την προϋπόθεση όμως ότι ταιριάζουν με το νέο μοτίβο ουδέτερων και απαλών αποχρώσεων που χρησιμοποιείτε.

Ψάξτε στα τοπικά καταστήματα επίπλων για εποχικές προσφορές ή προσφορές χονδρικής.

Πριν αγοράσετε μεγάλο αριθμό κομματιών, δοκιμάστε πρώτα ένα, για να δείτε εάν ταιριάζει στο δωμάτιο.


⦁Αλλάξτε τη διαρρύθμιση του δωματίου
Πολλά καταλύματα εφαρμόζουν μια ξεπερασμένη λογική στη διαρρύθμιση των δωματίων τους. Εάν το ξενοδοχείο σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τολμήστε να διαφοροποιηθείτε, για να προσελκύσετε την προσοχή των ταξιδιωτών.

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να κάνετε τα δωμάτια σας να ξεχωρίζουν είναι να αλλάξετε τη ροή της διαρρύθμισης του.

Αυτό θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται ελκυστικό και μοναδικό, κάτι που σίγουρα επιζητεί ο σύγχρονος ταξιδιώτης όταν αναζητά την ιδανική διαμονή. Και το καλύτερο; Η λύση αυτή είναι εντελώς δωρεάν.

Δοκιμάστε να μετακινήσετε τους καναπέδες και τις καρέκλες έτσι ώστε να μην ακουμπούν όλα σε έναν τοίχο.

Δημιουργήστε μια αίσθηση σουίτας, τοποθετώντας την καρέκλα και το γραφείο μπροστά από το παράθυρο ή τον καναπέ απέναντι από το κρεβάτι.

Τοποθετήστε πλάι-πλάι τα ιδιαίτερα έπιπλα και, πάνω απ’ όλα, καινοτομήστε και παίξτε, εφαρμόζοντας αυτές τις οικονομικές συμβουλές για να βελτιώσετε την εμφάνιση των δωματίων σας online.

Πόσο οικονομικοί είναι αυτοί οι 5 τρόποι για τη βελτίωση της εμφάνισης των δωματίων του ξενοδοχείου σας

Αν αμφιβάλλετε για το πόσο οικονομικές είναι αυτές οι ιδέες, κάντε μερικούς υπολογισμούς. Αρχικά, υπολογίστε το κέρδος από μια μέση διανυκτέρευση. Στη συνέχεια, διαιρέστε το ποσό που σκοπεύετε να δαπανήσετε ανά δωμάτιο με τον αριθμό αυτόν, για να δείτε πόσες διανυκτερεύσεις θα χρειαστούν για να κάνετε απόσβεση.

Έχοντας κατά νου αυτό το νούμερο, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το ποσό που σκοπεύετε να δαπανήσετε, ανάλογα με το τι σας φαίνεται πιο λογικό.

Έπειτα, ξεκινήστε από ένα ή δύο μόνο δωμάτια, για να διαπιστώσετε τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι οικονομικές και αποτελεσματικές ιδέες σχεδιασμού στη βελτίωση της εμφάνισης του ξενοδοχείου σας.

πηγή >> tourismtoday.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 25-3-2024 έως 31-3-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 18-3-2024 έως 24-3-2024

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των φέρι έως και 60% από τη Thassos Ferries (κόκκινα φέρι)

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

Αυξάνονται τα δρομολόγια στις τοπικές γράμμες φέρι από τη 1η Απριλίου

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 11-3-2024 έως 17-3-2024

Οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στο κόσμο | Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Για πρώτη φορά επαγγελματίες από όλη τη Θάσο συνασπίζονται σε ένα ενιαίο σύλλογο

Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο | Η θέση της Ελλάδας | To σερί της Φινλανδίας

Υψώθηκε η μεγάλη Ελληνική Σημαία στη Χίο για την 25η Μαρτίου (φωτογραφίες και βίντεο)

KavalaNews.gr | online