Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Επιδερμίδα λαμπερή με σειρά Vitamin C της The Body Shop


GET READY TO GLOW


Αν ανυπομονείτε να δείτε την επιδερμίδα σας λαμπερή, ανακαλύψτε την ανανεωμένη best seller σειρά Vitamin C της The Body Shop.

Τα παγκόσμια δεδομένα της Google αποκαλύπτουν ότι οι διαδικτυακές αναζητήσεις που αφορούν στη βιταμίνη C, ένα από τα κορυφαία συστατικά προϊόντων περιποίησης προσώπου για ενίσχυση της λάμψης, σημείωσαν κατακόρυφη αύξηση της τάξεως του 1000% από το 2020 και μετά1, ενώ οι αναζητήσεις για το «πώς θα αποκτήσω λαμπερή επιδερμίδα» αυξήθηκαν κατά 400%2. Τα τελευταία χρόνια το skincare βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πράγματι, είναι εντυπωσιακό το ποσοστό των ανθρώπων που προέβησαν σε αναβάθμιση της προσωπικής τους ρουτίνας περιποίησης προσώπου από την αρχή της πανδημίας και έπειτα, το οποίο αγγίζει το 73%1.

Αν αναρωτιέστε πώς θα αποκαλύψετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας αλλά προς το παρόν παραμένει μυστήριο, δεν έχετε παρά να αφήσετε τη νέα, ανανεωμένη και βελτιωμένη σειρά Vitamin C της The Body Shop να αναλάβει δράση και να σας δείξει τι μπορεί να κάνει για την επιδερμίδα σας. Το brand εμπλούτισε με ακόμα περισσότερη βιταμίνη C τις best seller φόρμουλες της σειράς, που σημαίνει ότι πλέον έχουν ακόμα υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, αγγίζοντας έως και το 10%, ενώ περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%.

Το εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη C εκχύλισμα camu camu από τον Αμαζόνιο είναι το hero συστατικό στο οποίο βασίζονται ορισμένες από τις νέες και βελτιωμένες φόρμουλες της σειράς Vitamin C. Το συγκεκριμένο εκχύλισμα, που προέρχεται από τα φρούτα ενός μικρού δέντρου το οποίο ευδοκιμεί στα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής, αποτελεί μία από τις κορυφαίες φυσικές πηγές πρόσληψης βιταμίνης C. Τα φρούτα camu camu θεωρούνται από πολύ παλιά σύμβολο καλής υγείας και δύναμης. Είναι εκ φύσεως πλούσια σε αντιοξειδωτικά και το εκχύλισμά τους είναι ένα φυσικό συστατικό με ευρέως αναγνωρισμένη δραστικότητα, αφού βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες και άλλους οξειδωτικούς παράγοντες που φθείρουν τα κύτταρα, επηρεάζοντας αρνητικά την υγεία και την όψη της επιδερμίδας του προσώπου.

Υπάρχει, όμως, κάτι ακόμα που πρέπει να αναφερθεί. Ένα συστατικό που τραβά εξίσου την προσοχή και το οποίο συναντάμε σε μία από τις νέες και καινοτόμες φόρμουλες του brand είναι το bakuchiol, μία φυσική εναλλακτική της ρετινόλης, με παρόμοια αλλά πιο ήπια δράση, που σημαίνει ότι δεν προκαλεί ευαισθησία και ξηρότητα. Πρόκειται για ένα διάσημο στον χώρο του skincare ενεργό συστατικό φυτικής προέλευσης που φημίζεται για τις ιδιότητές του, καθώς τονώνει την επιδερμίδα και ενεργοποιεί τη φυσική της λάμψη, ενώ θεωρείται επίσης ότι βοηθά στη βελτίωση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου που οφείλεται στις δερματικές δυσχρωμίες, καθώς και στη λείανση της επιδερμίδας. Το bakuchiol είναι ο πρωταγωνιστής της ολοκαίνουριας προσθήκης στη σειρά Vitamin C: το νέο Glow Serum είναι επίσης εμπλουτισμένο με βιταμίνη C σε ποσοστό 10%, που σημαίνει ότι διαθέτει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C σε σχέση με κάθε άλλο προϊόν του brand μέχρι τώρα. Μαζί με δύο από τα πιο παλιά και δημοφιλή προϊόντα της σειράς, το gel καθαρισμού και ήπιας απολέπισης Daily Cleansing Polish και την ενυδατική κρέμα προσώπου Glow Boosting Moisturiser, στη σειρά Vitamin C θα βρείτε και ορισμένες ολοκαίνουριες δημιουργίες, που θα σας προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε έτσι ώστε το πρόσωπό σας να αντανακλά τη φλογερή λάμψη που πηγάζει από μέσα σας χάρη στην υπέροχη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας.
Αποκτήστε την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχατε ποτέ.

NEO VITAMIN C GLOW REVEALING SERUM
Χαρίστε στην επιδερμίδα σας μια γενναία δόση ενίσχυσης της λάμψης με αυτό το νέο, ελαφρύ και αναζωογονητικό serum. Η φόρμουλα περιέχει βιταμίνη C σε ποσοστό 10% και 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στη μείωση των δερματικών δυσχρωμιών που κάνουν την επιδερμίδα να έχει ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο3. Χρησιμοποιήστε καθημερινά 2-3 σταγόνες και απλώστε το serum στο πρόσωπο με ήπιες κυκλικές κινήσεις. Θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να αποκτήσει πιο λεία, απαλή και ομοιόμορφη υφή4, αφήνοντάς τη σφριγηλή και παρέχοντάς της 24ωρη ενυδάτωση.

NEA VITAMIN C OVERNIGHT GLOW REVEALING MASK
Εμπλουτισμένη με γαλακτικό οξύ φυσικής προέλευσης και ένζυμα παπάγιας, αυτή η μάσκα προσώπου νύχτας είναι σχεδιασμένη ώστε να αναλαμβάνει δράση όσο εσείς κοιμάστε. Εφαρμόστε λίγο πριν πάτε για ύπνο και ξυπνήστε με μία πρωτόγνωρη λάμψη στο πρόσωπο. Είναι μάλιστα κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει αύξηση της λάμψης της επιδερμίδας που αγγίζει το εντυπωσιακό ποσοστό του 89%5 και μειώνει τις δερματικές δυσχρωμίες, βελτιώνοντας τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

VITAMIN C DAILY GLOW CLEANSING POLISH
Με ανανεωμένη εμφάνιση και ολοκαίνουρια συσκευασία, αυτό το έξυπνο gel καθαρισμού και ήπιας απολέπισης συνδυάζει 2 βήματα περιποίησης προσώπου σε 1 μόνο προϊόν, που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα για να αποκαλύψει μια πραγματικά καθαρή και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Επιπλέον, η φόρμουλα περιέχει 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων μικροσφαιρίδια jojoba και περλίτη, που προέρχεται από ηφαιστειακό γυαλί.

VITAMIN C GLOW BOOSTING MOISTURISER
Μήπως η επιδερμίδα σας χρειάζεται κάτι που θα ενεργοποιήσει τη φυσική της λάμψη; Αυτή η ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου με υφή gel είναι ό,τι καλύτερο για την ενεργοποίηση και ενίσχυση της φωτεινότητας της θαμπής και άτονης επιδερμίδας. Αυτό το διαχρονικά δημοφιλές προϊόν διαθέτει πλέον νέα, πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία6, αποτελούμενη από γυάλινο δοχείο και καπάκι αλουμινίου, ενώ η φόρμουλα περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 96%. Μεταξύ άλλων, είναι εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη βέρα, συστατικό το οποίο η The Body Shop προμηθεύεται μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, σφραγίζοντας την υγρασία στην επιδερμίδα και αφήνοντάς την αισθητά αναζωογονημένη.

NEO VITAMIN C CONCEALER
Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C φυσικής προέλευσης, το συγκεκριμένο concealer είναι ένα multitasking προϊόν μακιγιάζ που ταυτόχρονα περιποιείται την επιδερμίδα. Προσφέρει μέτρια προς πλήρη κάλυψη και διατίθεται σε 20 αποχρώσεις, έτσι ώστε να βρείτε την ιδανική για εσάς. Το Vitamin C Concealer βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας καθώς προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φωτίζει όσα σημεία χρειάζεται για να δώσει λάμψη και να αναδείξει την ομορφιά της επιδερμίδας σας. Εφαρμόστε με το απαλό απλικατέρ και απλώστε ταμποναριστά ώσπου να γίνει ένα με την επιδερμίδα και να σας χαρίσει ένα ομοιόμορφο, φωτεινό τελείωμα.
 
1. WGSN – Intelligence Future of Skincare 2024.
2. Google Trends, περίοδος Q1 2019 έως Q1 2021, Beauty & Fitness, αναζήτηση στο διαδίκτυο.
3. Φασματοσκοπική ανάλυση – Διάφορες παράμετροι μετρήθηκαν με φασματοφωτόμετρο (ειδικό όργανο για εργαστηριακές μετρήσεις).
4. Κλινική αξιολόγηση βάσει ενός συστήματος βαθμολόγησης, σύμφωνα με το οποίο ο τεχνικός βαθμολογεί το δέρμα των υποκειμένων της μελέτης σε μία κλίμακα
από το 1 ως το 9. Όλες οι κλινικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε μια ομάδα 22 ατόμων, σε διάστημα 8 εβδομάδων.
5. Κλινική αξιολόγηση βάσει ενός συστήματος βαθμολόγησης, σύμφωνα με το οποίο ο τεχνικός βαθμολογεί το δέρμα των υποκειμένων της μελέτης σε μία κλίμακα από
το 1 ως το 9. Όλες οι κλινικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε μια ομάδα 22 ατόμων, σε διάστημα 8 εβδομάδων. Παρατηρήθηκε αύξηση +89% μετά την εβδομάδα 4.
6. Όπου το επιτρέπουν οι τοπικές εγκαταστάσεις. Εξαιρούνται οι πιπέτες.



Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Η Tripadvisor απέκλεισε αριθμό ρεκόρ 2 εκατομμυρίων ψεύτικων κριτικών το 2023

Ορίστηκαν τα πρόστιμα για παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα, τον αιγιαλό και την παραλία

Καταγραφή του ίδιου φυσητήρα στη θαλάσσια τέφρο ανάμεσα στην Ικαρία, τη Σάμο και τη Χίο

198 «Απάτητες παραλίες» σε όλη τη χώρα - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες όλες οι απαγορεύσεις

Τι ισχύει για το δώρο Πάσχα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

KavalaNews.gr | online