Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

SUMMER LIMITED EDITION ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ THE BODY SHOP



Ανακαλύψτε τις προτάσεις της The Body Shop για αυτό το καλοκαίρι:
Refreshing Passionfruit, Cool Daisy και Cooling Cucumber.
 
REFRESHING PASSIONFRUIT
Μία νέα limited edition σειρά περιποίησης σώματος, εμπλουτισμένη με έλαιο από σπόρους passionfruit*. Θα παθιαστείτε με το φρέσκο και φρουτώδες άρωμά της!
 
NEO GEL BODY SCRUB
Περιποιηθείτε το σώμα σας όπως του αξίζει με το limited edition Refreshing Passionfruit Gel Body Scrub.
Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και εμπλουτισμένο με έλαιο από σπόρους passionfruit και σπόρους από ακτινίδιο, αυτό το απαλό scrub σώματος απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα αισθητά αναζωογονημένη και ανανεωμένη, με πιο απαλή και λεία υφή αλλά και με μια υπέροχη, φυσική λάμψη.
Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, αποτελούμενο εν μέρει από ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει ανακτηθεί από τους δρόμους της Bengaluru στην Ινδία, το οποίο η The Body Shop προμηθεύεται στο πλαίσιο του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Έτσι, κάθε φορά που απολαμβάνετε την απαλή υφή του scrub και τη μεταξένια υφή που χαρίζει στην επιδερμίδα σας, ταυτόχρονα δείχνετε την αγάπη σας προς τον πλανήτη.

Ώρα για απολέπιση! Αποκτήστε ανανεωμένη, απαλή και πιο λαμπερή επιδερμίδα στη στιγμή.
 
NEO BODY YOGURT
Αυτό το καλοκαίρι η επιδερμίδα σας θα είναι αισθητά ενυδατωμένη, φρέσκια και ευωδιαστή κάθε μέρα! Θα φροντίσει για αυτό το limited edition Refreshing Passionfruit Body Yogurt. Μία ενυδατική κρέμα σώματος με ελαφριά, μεταξένια υφή, ιδανική για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα. Όπως όλα τα Body Yogurts της The Body Shop, εξασφαλίζει άμεση απορρόφηση, ακόμα και όταν το χρησιμοποιείτε σε νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους για να μη χάνετε ούτε στιγμή από το καλοκαίρι σας!
Το Refreshing Passionfruit Body Yogurt περιέχει 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως μεταξύ άλλων έλαιο από σπόρους passionfruit, ενώ είναι επίσης εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία και χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα, άριστα ενυδατικά συστατικά τα οποία η The Body Shop προμηθεύεται μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο σώμα σας και απολαύστε αμέσως την υπέροχη δροσιστική αίσθηση, όσο και την πιο λεία και απαλή υφή της ενυδατωμένης επιδερμίδας σας, χάρη σε αυτό το Body Yogurt που προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και άμεση δροσιά.
Αυτή η vegan ενυδατική κρέμα σώματος διατίθεται σε δοχείο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Έτσι, κάθε φορά που περιποιείστε το υπέροχο σώμα σας, ταυτόχρονα δείχνετε την αγάπη σας προς τον πλανήτη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ:
Body Mist
Για άμεση ενυδάτωση και δροσιά επιλέξτε το φίνο και δροσιστικό σαν το νερό ενυδατικό spray σώματος.
Shower Gel
Δροσιστικό και αναζωογονητικό αφρόλουτρο καθαρισμού σώματος με υφή gel, που μεταμορφώνεται σε πλούσιο, μεταξένιο αφρό.
 
COOL DAISY
Η ιδιαίτερα δημοφιλής limited edition σειρά με το ντελικάτο και αναζωογονητικό λουλουδάτο άρωμα είναι και πάλι εδώ. Ανακαλύψτε μοναδικές καλοκαιρινές προτάσεις περιποίησης σώματος, εμπλουτισμένες με εκχύλισμα μαργαρίτας, που θα φροντίσουν να παραμείνει η επιδερμίδα σας φρέσκια, δροσερή και μεταξένια.

BODY YOGURT
Αναζωογονήστε την ξηρή επιδερμίδα σας στο λεπτό χαρίζοντάς της την ενυδάτωση που ζητά με το Body Yogurt της σειράς Cool Daisy. Μία υπέροχη ενυδατική κρέμα σώματος με ελαφριά υφή gel-cream, η οποία εξασφαλίζει τόσο γρήγορη απορρόφηση που θα έχετε ενυδατωμένη και απαλή επιδερμίδα στο λεπτό και, μάλιστα, χωρίς κολλώδη αίσθηση – ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού!
Ιδανικό για την ξηρή, διψασμένη επιδερμίδα που χρειάζεται μια γενναία δόση ενυδάτωσης, το Cool Daisy Body Yogurt, εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα αμυγδάλου, προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και χαρίζει στην επιδερμίδα πιο απαλή και λεία υφή. Η εφαρμογή του είναι πανεύκολη ακόμα και σε νωπήεπιδερμίδα αμέσως μετά το ντους, αφού η ανάλαφρη υφή του απορροφάται στη στιγμή και αφήνει στην επιδερμίδα ένα φρέσκο, δροσερό και αναζωογονητικό λουλουδάτο άρωμα που θα κάνει την καρδιά σας να ανθίσει!

HYDRATING BODY MIST
Κάθε φορά που η θερμοκρασία ανεβαίνει και η ζέστη αρχίζει να γίνεται ενοχλητική, απολαύστε μια δροσιστική δόση από αυτό το limited edition Body Mist. Είναι άκρως αναζωογονητικό, ενώ ένα ακόμα θετικό είναι ότι προσφέρει μια άμεση δόση ενυδάτωσης στη διψασμένη επιδερμίδα, αφήνοντάς τη δροσερή, φρέσκια και διακριτικά αρωματισμένη με ένα ντελικάτο και δροσερό λουλουδάτο άρωμα.
Αυτό το φίνο spray σώματος είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και προσφέρει ελαφριά ενυδάτωση, που σημαίνει πως είναι ό,τι καλύτερο για την ξηρή, διψασμένη επιδερμίδα. Εξασφαλίζει γρήγορη απορρόφηση χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση και καταπραΰνει την επιδερμίδα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, αφήνει στην επιδερμίδα μια διακριτική φυσική λάμψη που την κάνει να ακτινοβολεί υγεία.

SHOWER GEL
Αυτό το limited edition αφρόλουτρο καθαρισμού σώματος δημιουργεί πλούσιο και απολαυστικό αφρό, που αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη και αναζωογονημένη, με μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και διακριτικά αρωματισμένη με ένα ντελικάτο και δροσερό λουλουδάτο άρωμα.
Κατάλληλο για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα και εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μαργαρίτας, όπως άλλωστε όλα τα προϊόντα της σειράς, το Cool Daisy Shower Gel διαθέτει ελαφριά υφή gel που μεταμορφώνεται σε απαλό και αναζωογονητικό αφρό και φέρνει την απαραίτητη ανανέωση στην καλοκαιρινή μας ρουτίνα περιποίησης σώματος. Είναι η ιδανική επιλογή για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, που το σώμα μας αποζητά τη δροσιά και η επιδερμίδα μας την αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή.
 
COOLING CUCUMBER
Άμεση δροσιστική και αναζωογονητική φροντίδα για την περιοχή των ματιών, με εκχύλισμα αγγουριού και διακριτικό πράσινο άρωμα.
 
EYE SHEET MASK
Αυτό το καλοκαίρι, 15 μόλις λεπτά αρκούν για να περιποιηθείτε και να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Πώς; Προσφέροντάς της άμεση δροσιά και ενυδάτωση με τη νέα υφασμάτινη μάσκα περιποίησης για την περιοχή των ματιών Cooling Cucumber Eye Sheet Mask από την The Body Shop. Η νέα αυτή προσθήκη στο skincare portfolio του brand ήρθε για να μείνει και είναι ιδανική για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα.

Η φόρμουλα με την οποία είναι εμποτισμένη αυτή η υφασμάτινη μάσκα περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως εκχύλισμα αγγουριού και βιολογική αλόη βέρα την οποία η The Body Shop προμηθεύεται από το Μεξικό μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, συστατικά που φημίζονται για την ενυδατική και καταπραϋντική τους δράση. Αυτή η μάσκα περιποιείται την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών και, ειδικότερα, είναι σχεδιασμένη για να αναζωογονεί τα μάτια που δείχνουν κουρασμένα, καθώς αφήνει την επιδερμίδα αμέσως πιο δροσερή και ενυδατωμένη.

Η διαφορά είναι αισθητή, αφού κατεβάζει τη θερμοκρασία της επιδερμίδας κατά 1,5°C προσφέροντάς της άμεση δροσιστική ενυδάτωση!

Η υφασμάτινη μάσκα ματιών διαθέτει vegan σύνθεση. Το ύφασμά της είναι βιοδιασπώμενο, ενώ αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι περιποιείται παράλληλα και το υπόλοιπο πρόσωπο, καθώς η φόρμουλα με την οποία είναι εμποτισμένη χαρίζει στην επιδερμίδα πιο λεία και απαλή υφή, την αναζωογονεί, την ενυδατώνει και την καταπραΰνει, αφήνοντάς την ανακουφισμένη και με αίσθηση άνεσης. Πώς να μην την λατρέψετε;
Κάθε συσκευασία περιέχει 2 μάσκες, που σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε με την καλύτερη φίλη ή τον φίλο σας τις πιο χαλαρωτικές, αναζωογονητικές και κυριολεκτικά δροσερές στιγμές περιποίησης του καλοκαιριού!
 
*Με εξαίρεση το Shower Gel.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

Ορίστηκαν τα πρόστιμα για παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα, τον αιγιαλό και την παραλία

Η Tripadvisor απέκλεισε αριθμό ρεκόρ 2 εκατομμυρίων ψεύτικων κριτικών το 2023

Καταγραφή του ίδιου φυσητήρα στη θαλάσσια τέφρο ανάμεσα στην Ικαρία, τη Σάμο και τη Χίο

198 «Απάτητες παραλίες» σε όλη τη χώρα - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες όλες οι απαγορεύσεις

Τι ισχύει για το δώρο Πάσχα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

KavalaNews.gr | online