Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Ελληνικά Πετρέλαια και ΑΟΖ

σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη στην ανάρτηση μας Εγκαίνια νέας γεώτρησης στο κοίτασμα του Πρίνου

O Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ρήγας ΜΑΘΙΟΣ για να προβάλλει τη μιζέρια των 2.000 βαρελιών την ημέρα προσπάθησε να θάψει προοπτικές
δισεκατομμυρίων βαρελίων στην Ελλάδα, ενώ συνηγορώντας ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης ανέφερε «να μη μείνουμε στη σφαίρα της φαντασίας
σχετικά με τα κοιτάσματα που διαθέτει η χώρα μας και να μη γίνονται συζητήσεις χωρίς στοιχεία και κάποιοι να γελάνε μαζί μας».!! Και οι δύο ως επιστήμονες θα έπρεπε πρώτα να είχαν διαβάσει με προσοχή τις εκθέσεις του πιο έγκυρου -σε παγκόσμιο επίπεδο- Κέντρου Στρατηγικών Μελετών U.S.G.S. τις προοπτικές της Κυπριακής & Ελληνικής Α.Ο.Ζ. έξω από το Αιγαίο Πέλαγος. Αντί λοιπόν να υποβαθμίζει τους πάντες και τα πάντα λέγοντας -με επαγγελματικό τρόπο, ότι τα δισεκατομμύρια βαρελιών που γεωλογικά και επώνυμα βεβαιώνουν Διεθνή Ινστιτούτα και Παγκόσμια Κέντρα Μελετών που αναφέρονται στις προοπτικές και της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας- στερούνται βάσης , καλό θα ήταν να αντιληφθούν οτι η πολιτική σήμερα διεθνώς ασκείται με βάση τις γεωλογικές προοπτικές και τα αντίστοιχα πιθανά Γεωλογικά αποθέματα, πριν από κάθε τελική επένδυση γεωφυσικών 3D ή γεωτρήσεων. Εύχομαι να αλλάξουν γνώμη και να μη προβάλλουν μόνο τον εαυτό τους και το Βόρειο Αιγαίο!! Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Brenda Pierce του USGS (Μάϊος 2010) και θα καταλάβετε ότι οι προοπτικές κοιτασμάτων δεν είναι φαντασία, αλλά υπάρχουν παντού σεισμικές καταγραφές νέας τεχνολογίας που έχουν εκτελεστεί μέσα στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. με άδειες άλλων γειτονικών Κρατών και οι οποίες δείχνουν έμπρακτα στόχους εξαιρετικά σημαντικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Οι σεισμικές γραμμές -γι’ αυτούς που γνωρίζουν το θέμα- είναι γιομάτα με σεισμικά φωτεινά γεγονότα (Bright Spots) και οριζόντια σεισμικά γεγονότα (Flat Spots). Να είστε σίγουροι ότι κοιτάσματα σαν το Leviathan θα υπάρξουν και στην Ελλάδα. Αντί λοιπόν να χλευάζουμε την κάθε σοβαρή επιστημονική άποψη, δεν έχουμε παρά να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αλάτων του Μεσσηνίου στην Μεσόγειο Θάλασσα μέσα στην Ελληνική Α.Ο.Ζ..
Το μόνο που κάνουν οι δηλώσεις αυτές υποβάθμισης των θαλάσσιων προοπτικών ανακάλυψης κοιτασμάτων μέσα στην Ελληνική Α.Ο.Ζ., είναι να διευκολύνουν τις προσπάθειες των Τούρκων να τα αξιοποιήσουν! Ευτυχώς αυτοί τουλάχιστον πιστεύουν στις προοπτικές ανακαλύψεων κοιτασμάτων στο μείζονα χώρο της Μεσογείου οπωσδήποτε πριν την εκτέλεση των σχετικών γεωτρήσεων!!
Ας σταματήσουμε λοιπόν να είμαστε νεκροθάφτες τυχόν Ανάπτυξης σ’ αυτή τη χώρα προβάλλοντας τα θλιβερά 6.000 βαρέλια την ημέρα!! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-8-2022 έως 21-8-2022

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-8-2022 έως 14-8-2022

Ταλαιπωρία για οικογένεια που επέλεξε τα ταξιδέψει από την Καβάλα για Θάσο – τρεις ώρες για ένα εισιτήριο

Έκκληση για φαγητό και νερό σε όσους επιχειρούν στη φωτιά – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-8-2022 έως 7-8-2022

Αναζωπύρωση στη φωτιά της Ποταμιάς στη Θάσο.

Εναέρια μέσα με το πρώτο φως στη μεγάλη πυρκαγιά στη Ποταμιά

Βελτιωμένη εικόνα του πύρινου μετώπου στη Θάσο

Μεγάλη ουρά στην Κεραμωτή με προορισμό τη Θάσο

Θάσιοι εθελοντές δασοπυροσβέστες στο πλευρό της Πυροσβεστικής

KavalaNews.gr | online