τελευταια ενημερωση δρομολογιων 16 Μαιου 2018

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Η ΑΝΕΘ πουλά το Θάσος VI (?)

από τον τοπικό τύπο

Σε σχετική ιστοσελίδα, η οποία φιλοξενείται στην αγγλική γλώσσα στο διαδίκτυο, εκεί όπου μπορεί να βρει κανείς φέρυ μποτ και άλλα εμπορικά σκάφη που πωλούνται, συναντήσαμε αγγελία την οποία προώθησε μεσολαβητής για λογαριασμό της ΑΝΕΘ.
Πρόκειται κατά τα άλλα για μία μικρή συνηθισμένη αγγελία από την οποία πληροφορούμαστε ότι η ΑΝΕΘ πουλάει το Θάσος 6, το μοναδικό πλοίο κλειστού τύπου που εκτελεί δρομολόγια από την Κεραμωτή για τη Θάσο και το αντίστροφο.

Η διαδικασία είναι ελαφρώς περίπλοκη αλλά συνηθισμένη. Η ΑΝΕΘ χωρίς τοπικά να κάνει την παραμικρή ανακοίνωση, χωρίς να αποκαλύψει τις πραγματικές της προθέσεις, προωθεί το σκάφος που θέλει να πουλήσει στους ατζέντηδες, οι οποίοι με την σειρά τους αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να αναρτήσουν το αναγγελτήριο πώλησης στο διαδίκτυο.

Στην σχετικά ιστοσελίδα ο ατζέντης αποφεύγει να πει πολλά στοιχεία για το που βρίσκεται σήμερα το σκάφος και τι δρομολόγια πραγματοποιεί. Η φωτογραφία του δε έχει παραποιημένα τα στοιχεία της ταυτότητας. Κάποιος όμως που γνωρίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σκάφους μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι πρόκειται για το Θάσος 6.

Όσοι λοιπόν γνωρίζουν το πώς εξελίσσεται η συγκεκριμένη διαδικασία και επισκέπτονται συχνά σχετικές ιστοδελίδες, το παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή. Η ΑΝΕΘ εκτιμά ότι η εποχή είναι πρόσφορη για να αγοράσει και άλλο αμφίπλευρο φέρυ μποτ, θεωρεί δε ότι το κλειστού τύπο Θάσος 6 δεν της είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Γι’ αυτό και χωρίς να πει το παραμικρό σε κανέναν προωθεί στο εξωτερικό την πώληση του.


Διαβάστε επίσης :
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ τα πλοία της γραμμής (???)
Τελικά ποιος ζημίωσε την ΑΝΕΘ
Δεν πωλείται το ΘΑΣΟΣ VI (?)
Νέα πλοία έρχονται στη γραμμή (?)
Επωλήθει το "ΦΑΙΔΡΑ" πρώην "ΘΑΣΟΣ VIII"Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *