τελευταια ενημερωση δρομολογιων 23 Ιουνιου 2018

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά


P4 (φεύγει κι αυτό στα ξένα)

Πουλήθηκε τελικά το P4 (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 4) της εταιρίας του κ.Μητσόπουλου. Ο τοπικός τύπος γράφει ότι η ίδια εταιρία θα δρομολογήσει το φέρυ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΣΟΥ" στην γραμμή Καβάλας - Πρίνου, αφού βέβαια κάνει κάποιες αλλαγές στα πιστοποιητικά του.

Η γραμμή τώρα υποβαθμίζετε κι άλλο αφού μπαίνει ένα εξίσου μεγάλο σε ηλικία πλοίο με μικρότερη χωρητικότητα επιβατών.

Μένει να δούμε και τις κινήσεις της ΑΝΕΘ, θα πουλήσει το "ΘΑΣΟΣ V" και το "ΘΑΣΟΣ VII" όπως λένε οι φήμες, γράφει ο τοπικός τύπος και δεν ξέρει τι να πει το ΔΣ της εταιρίας ;
"Φήμες - φήμες που οργιάζουν" όπως λέει και το λαϊκό άσμα.

Οπότε προς το παρόν μας μένουν τα μεγαλύτερα σε ηλικία φέρυ στην γραμμή Πρίνου - Καβάλας και τα υπερσύχρονα, πλυν όμως "αργοκίνητα βαπόρια" που λέγαν και οι παππούδες μας στη γραμμή Λιμένας - Κεραμωτή. Όταν κάνουν την συγκεκριμένη διαδρομή 40-50 λεπτά αντί του 25λεπτου που μας υποσχόταν όταν "μετέφεραν" την γραμμή στη Κεραμωτή από την Καβάλα μόνο "αργοκίνητα βαπόρια" μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Χωρίς βέβαια να αναφερθώ στην οικονομία που κάνει μια εταιρία ακόμα και στην θέρμανση του σαλονιού του πλοίου της. (παλαιότερες μας ανάρτησεις 1-2)

"πετάει - πετάει το δελφίνι" ?
Όσο για το ιπτάμενο δελφίνι μπορούμε να παίξουμε το "πετάει - πετάει ο γάιδαρος". Γιατί όπως μου είπε ένα πουλάκι (παπαγαλάκι το κόβω βέβαια) ότι πιθανότερο είναι να πετάξει ο γάιδαρος παρά το ιπτάμενο δελφίνι.

Περισσότερα νέα συνταξιδιώτες μου από Δευτέρα.


Διαβάστε επίσης :
Η ΑΝΕΘ πουλάει το Θάσος VI (?)
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ τα πλοία της γραμμής (???)
Τελικά ποιος ζημίωσε την ΑΝΕΘ
Δεν πωλείται το ΘΑΣΟΣ VI (?)
Επωλήθει το "ΦΑΙΔΡΑ" πρώην "ΘΑΣΟΣ VIII"Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *