Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Airbnb | Νέες λειτουργίες με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας - Αφαίρεση καταχωρίσεων χαμηλής ποιότητας

Αφαίρεση καταχωρίσεων χαμηλής ποιότητας, επαλήθευση κορυφαίων καταλυμάτων και καινοτομίες στην ενσωμάτωση έξυπνων κλειδαριών, είναι μεταξύ των νέων που ανακοίνωσε η Airbnb στην Ενημέρωση για την Άνοιξη 2024.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Airbnb: Ενημέρωση Άνοιξη 2024

Μετά την Airbnb Έκδοση Χειμώνα 2023, οι επισκέπτες συνεχίζουν να απολαμβάνουν ποιοτικές και αξιόπιστες διαμονές χάρη σε νέες λειτουργίες και ενημερώσεις, καθώς και νέα διακριτικά ποιότητας για τα κορυφαία σπίτια
Σχεδόν 1,5 εκατ. καταχωρίσεις στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία θα επαληθευτούν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ σύντομα σε αυτές τις καταχωρίσεις θα εμφανίζονται σχετικά σήματα
Με τα νέα εργαλεία και τις πολιτικές, οι ακυρώσεις από Οικοδεσπότες έχουν μειωθεί κατά περισσότερο από ένα τρίτο, ενώ 100.000 καταχωρίσεις χαμηλής ποιότητας έχουν αφαιρεθεί από τον Απρίλιο του 2023

Κάθε μέρα, κατά μέσο όρο, σχεδόν 1 εκατομμύριο επισκέπτες δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην Airbnb, πραγματοποιώντας την άφιξή τους σε ένα κατάλυμα. Κάθε επισκέπτης θα πρέπει να αισθάνεται ότι γνωρίζει με σιγουριά ακριβώς τι να περιμένει, πριν κάνει κράτηση.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, μέσα από την Έκδοση Καλοκαίρι και την Έκδοση Χειμώνα 2023, καθώς και την Ενημέρωση Φθινοπώρου, αναβαθμίσαμε τα προϊόντα και τις πολιτικές μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών, να ενισχύσουμε τη σιγουριά τους και να προσφέρουμε περισσότερη ηρεμία σε οικοδεσπότες και επισκέπτες. Σήμερα, μοιραζόμαστε μια ενημέρωση σχετικά με το έργο που κάνουμε, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία σε όλη την πλατφόρμα μας.

Επαληθευμένες καταχωρίσεις

Το προηγούμενο φθινόπωρο, ανακοινώσαμε τη δέσμευσή μας να ξεκινήσουμε την επαλήθευση καταχωρίσεων σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους. Αργότερα αυτόν τον μήνα, σχεδόν 1,5 εκατομμύρια καταχωρίσεις θα έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία επαλήθευσης και θα λάβουν το σήμα "Επαληθευμένη"

Σύντομα, θα παρουσιάσουμε νέα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της ταυτοποίησης μέσω φωτογραφίας και βίντεο, για να επαληθεύσουν περισσότεροι οικοδεσπότες τα καταλύματά τους σε αυτές τις χώρες, ενώ από το φθινόπωρο θα ξεκινήσουμε την επαλήθευση καταχωρίσεων σε 30 επιπλέον χώρες.

Παρουσιάζουμε τα διακριτικά ποιότητας για τα κορυφαία σπίτια

Με περισσότερες από 7,7 εκατομμύρια καταχωρίσεις στην πλατφόρμα, θέλουμε να διευκολύνουμε τους επισκέπτες ώστε να βρίσκουν την καλύτερη καταχώριση για τις ανάγκες τους. Στην Έκδοση Χειμώνα 2023, παρουσιάσαμε τις Επιλογές επισκεπτών: 2 εκατομμύρια από τα πιο αγαπημένα καταλύματα στην Airbnb με βάση βαθμολογίες, κριτικές και δεδομένα αξιοπιστίας από περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο ταξίδια. Από τον Νοέμβριο, έχουν γίνει κρατήσεις σε περισσότερα από 13,5 εκατομμύρια καταλύματα που αποτελούν Επιλογές επισκεπτών2, ενώ σχεδόν το 95% των διαμονών έχει λάβει κριτικές με την κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστεριών. Η μέση συνολική βαθμολογία σε όλες τις Επιλογές επισκεπτών παραμένει υψηλή, με 4,92 αστέρια.

Αυτό το καλοκαίρι, θα παρουσιάσουμε επίσης τα διακριτικά ποιότητας, που θα βοηθήσουν τις κορυφαίες καταχωρίσεις να ξεχωρίσουν. Οι χώροι που ανήκουν στο κορυφαίο 25% των καταχωρίσεων παγκοσμίως θα έχουν σύντομα ένα μοναδικό διακριτικό στη σελίδα τους, ενώ οι καταχωρίσεις που ανήκουν στο κορυφαίο 1% θα λάβουν ένα εικονίδιο με τρόπαιο, ώστε να είναι σαφές ότι πρόκειται για τα καλύτερα καταλύματα στην Airbnb στον κόσμο, σύμφωνα με τους επισκέπτες.

Θα δείχνουμε επίσης στους επισκέπτες αν ένας χώρος ανήκει στο 10% των χειρότερων καταλυμάτων με βάση τις βαθμολογίες, τις κριτικές και δεδομένα αξιοπιστίας, ενώ έχουμε προσθέσει μια νέα λειτουργία ταξινόμησης για τις κριτικές με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Μειώνουμε τις ακυρώσεις από Οικοδεσπότες

Οι ακυρώσεις, είτε γίνονται την τελευταία στιγμή είτε εκ των προτέρων, μπορεί να προκαλέσουν άγχος στους επισκέπτες για τις διακοπές τους και να διαρρήξουν την εμπιστοσύνη που αναμένουν, όταν κάνουν κράτηση σε μια καταχώριση στην Airbnb.

Από τον Ιούλιο, έχουμε κάνει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις για να αποτρέψουμε ακυρώσεις από οικοδεσπότες που μπορούν να αποφευχθούν:

Προσαρμόσαμε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κράτησης και μειώσαμε τη διαθεσιμότητα του ημερολογίου, για να προσφέρουμε σε νέους Οικοδεσπότες μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία πριν από την πρώτη τους κράτηση.
Νέα εργαλεία τιμολόγησης για οικοδεσπότες που θα τους επιτρέπουν να βλέπουν εύκολα την τιμή που πληρώνουν οι επισκέπτες, ώστε να αποφεύγεται η ανακρίβεια στην τιμολόγηση, και
πιο αυστηρές συνέπειες και πολιτικές για ακυρώσεις από Οικοδεσπότες, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Μετά από αυτές τις ενημερώσεις, το τελευταίο τρίμηνο του 2023, οι ακυρώσεις από Οικοδεσπότες μειώθηκαν κατά 36%3.

Αφαιρούμε καταχωρίσεις χαμηλής ποιότητας

Η ποιότητα δεν καθορίζεται μόνο από τη συνολική βαθμολογία μιας καταχώρισης: Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χρησιμοποιούμε για να κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με τη διαμονή ενός επισκέπτη, όπως οι βαθμολογίες σε υποκατηγορίες, οι ακυρώσεις από Οικοδεσπότες και προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα και αναφέρονται στην Υποστήριξη Κοινότητας.

Με βάση αυτά τα κριτήρια, τον Απρίλιο του 2023, λανσάραμε ένα ενημερωμένο σύστημα ποιότητας για τη φιλοξενία, το οποίο υιοθετεί μια πιο στοχευμένη και ολιστική προσέγγιση για την καλύτερη αξιολόγηση των καταχωρίσεων που ενδέχεται να μην ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της κοινότητάς μας σχετικά με ζητήματα ποιότητας σε μια διαμονή. Τους πρώτους τρεις μήνες, αφαιρέσαμε 12.000 καταχωρίσεις χαμηλής ποιότητας.

Από τότε, έχουμε αφαιρέσει 100.000 καταχωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων όσων εξακολουθούν να παρέχουν στους επισκέπτες μια εμπειρία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και συνεχίζουμε να αξιολογούμε κάθε καταχώριση μετά από κάθε διαμονή, για να διασφαλίσουμε ότι παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους επισκέπτες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό καταχωρίσεων που έχουμε αφαιρέσει ποτέ4, ενώ δημιουργούμε νέα εργαλεία για να αποτρέψουμε την καταχώριση αυτών των καταλυμάτων εκ νέου.

Πριν από την αφαίρεση μιας καταχώρισης, συνεργαζόμαστε στενά με τους οικοδεσπότες, προσφέροντας εκπαίδευση και συμβουλές με εποικοδομητικά σχόλια σχετικά με τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του επισκέπτη τους. Όλα αυτά παρέχονται απευθείας στον πίνακα διαχείρισης του λογαριασμού τους.

Σύντομα: Ενσωμάτωση έξυπνων κλειδαριών Schlage

Στην Έκδοση Χειμώνα 2023, ανακοινώσαμε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει σε ορισμένους οικοδεσπότες να συνδέουν συμβατές έξυπνες κλειδαριές με τον λογαριασμό τους στην Airbnb. Αυτόν τον μήνα, οικοδεσπότες με καταχωρίσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα μπορούν να συνδέσουν συμβατές έξυπνες κλειδαριές Schlage με τον λογαριασμό τους στην Airbnb και να δημιουργούν αυτόματα μοναδικούς κωδικούς για κάθε κράτηση. Τους πρώτους μήνες της Πρώιμης πρόσβασης της Airbnb (Airbnb Early Access), οι επισκέπτες είχαν εξαιρετικά θετικές εμπειρίες, αφήνοντας κριτικές με μέση βαθμολογία για την άφιξη 4,965.

Η ενσωμάτωση θα κυκλοφορήσει για συσκευές August και Yale αργότερα μέσα στο έτος.

Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερες προϊοντικές ενημερώσεις με την Έκδοση Καλοκαιριού 2024 τον Μάιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Πρόγραμμα του Ποδηλατικού Διήμερου Θάσου στις 27 και 28 Απριλίου 2024

Ορίστηκαν τα πρόστιμα για παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα, τον αιγιαλό και την παραλία

Προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στη Θάσο ενόψει του «Ποδηλατικού Γύρου»

198 «Απάτητες παραλίες» σε όλη τη χώρα - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες όλες οι απαγορεύσεις

5 ευρώ είσοδος για τη Βενετία από τις 25 Απριλίου

Ο Θάσιος αθλητής του Παναθηναϊκού, Πολυζώης Ρήγας, “αργυρός” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

KavalaNews.gr | online