Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Θάσου - Λιμεναρίων

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Θάσου - Λιμεναρίων ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.


Πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο κατασκευής έργου με τίτλο «Επέκταση υπόγειου δικτύου Μ.Τ. 2 (3x240) - Ηλέκτριση νότιας Θάσου (Λιμενάρια)».

Αναλυτικά, η απόφαση της αστυνομίας αναφέρει:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Θάσου - Λιμεναρίων, από το 19ο χλμ. (ύψος κάμπινγκ «ΔΑΙΔΑΛΟΣ») έως το 25ο χλμ. (θέση «Κλίσμα»), για την εκτέλεση εργασιών υπογειοποίησης καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο κατασκευής έργου με τίτλο ΄΄Επέκταση υπόγειου δικτύου Μ.Τ. 2 (3x240) – Ηλέκτριση νότιας Θάσου (Λιμενάρια)΄΄, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, αρχής γενομένης από 04-12-2023 μέχρι 31-03-2024.

-Κατά τη διάρκεια των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος, με την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών, όπου απαιτείται.

-Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ήτοι από ώρα 07.00 έως την 15.00΄ και η οδός στη συνέχεια θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία με την κατάλληλη, κατά περίπτωση, σήμανση.

2. Ο ανάδοχος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης, τη συντήρηση αυτής και τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των εκτελούμενων εργασιών. Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος οφείλει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, ενώ η σήμανση θα τοποθετείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 «περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.» ως τροπ. και ισχύει, κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502/1-7-03 (ΦΕΚ Β-946) «Έγκριση Τεχνικής Προδιαγραφής σήμανσης Εκτελούμενων Οδικών Έργων εντός και εκτός κατοικημένων περιοχών ως ελάχιστα όρια». 

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η απόθεση των προϊόντων εκσκαφής επί της οδού ή σε παράπλευρους χώρους αυτής, αλλά ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση να επιμελείται της φορτώσεως και της απόρριψης αυτών στα προκαθορισμένα και δηλωμένα επιτρεπόμενα μέρη.

3. Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών.

4. Οι παραβάτες της παρούσας, τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από το Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Ο διευθυντής
Ιωάννης Καραμανλής, Ταξίαρχος

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 27-11-2023 έως 3-12-2023

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 4-12-2023 έως 10-12-2023

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των φέρι έως και 60% από τη Thassos Ferries (κόκκινα φέρι)

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 20-11-2023 έως 26-11-2023

«Αέρια» Ένα ακόμα πλοίο στις γραμμές της Θάσου

Στις 4 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο καράβι

Τέλος αλκοόλ και γυμνισμός σε παραλίες στην Κροατία

O Θάσιος chef, Γιάννης Μαρινόπουλος, διακρίθηκε στα “FLAG Restaurant Awards Greek Cuisine 2023”

Η Γαλλία βάζει τέλος στο κάπνισμα σε όλες τις παραλίες, τα δημόσια πάρκα και τα δάση

KavalaNews.gr | online