Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Η εταιρεία κρουαζιέρας που ξεπέρασε τον απίστευτο αριθμό των 100 εκατομμυρίων επιβατών!

Η Carnival Cruise Line φέρεται να πέτυχε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που επιβίβασε 100 εκατομμύρια επιβάτες από τότε που άρχισε να λειτουργεί για πρώτη φορά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τύπου.

Κρουαζερόπλοιο Costa Venezzia

Η Christine Duffy, η πρόεδρος της Carnival Cruise Line, επισκέφθηκε το Carnival Sunrise καθώς οι επιβάτες επιβιβάζονταν στο πλοίο στο PortMiami και τους ευχαρίστησε που παρουσίασαν την Carnival ως την πιο δημοφιλή εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο.

Η Carnival είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο που ξεπέρασε τον απίστεφτο αριθμό των 100 εκατομμυρίων επιβατών και πιστεύω ότι αυτό αποτελεί απόδειξη της διασκεδαστικής, και εξαιρετικής ατμόσφαιρας που οι επιβάτες και τα εξαιρετικά μέλη της ομάδας έχουν δημιουργήσει στα πλοία εδώ και 51 χρόνια, ανέφερε η Christine Duffy, η πρόεδρος που σχετίζεται με την Carnival Cruise Line.
Η Ντέμπι και ο Ντέιβιντ Κλίφορντ, οι οποίοι ταξίδευαν από το Οχάιο, εκπροσώπησαν τους επιβάτες της κρουαζιέρας ως το νούμερο 100 εκατομμύρια. Κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο, τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά ο Duffy και τα μέλη της ομάδας του πλοίου (δείτε το βίντεο παρακάτω). 
 
Η Carnival Cruise Line επεκτείνει την προσφορά, ενώ προετοιμάζεται για ένα νέο πλοίο που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2023.

Το Carnival Venezia θα επεκτείνει τις προσφορές της Νέας Υόρκης, περιλαμβάνοντας κρουαζιέρες όλο το χρόνο. Εξάλλου, αργότερα το 2023, το Carnival Jubilee, το τρίτο αδελφό πλοίο του Carnival Celebration και του Mardi Gras, θα ενταχθεί στο στόλο και θα ταξιδεύει από το Γκάλβεστον.

Το Carnival Firenze, αδελφό πλοίο του Carnival Venezia, θα αρχίσει να πραγματοποιεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο από το Long Beach της Καλιφόρνια.

πηγή

Διαβάστε επίσης :

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Ορίστηκαν τα πρόστιμα για παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα, τον αιγιαλό και την παραλία

Πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός από το Λιμεναρχείο Καβάλας

Η Tripadvisor απέκλεισε αριθμό ρεκόρ 2 εκατομμυρίων ψεύτικων κριτικών το 2023

Έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες στο Ντουμπάι | δείτε τα απίστευτα βίντεο

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

972.893 αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» | Πότε γίνετε η κλήρωση

KavalaNews.gr | online