Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Ταξιδιωτικό ωροσκόπιο 2023: Ποιους προορισμούς και ποια παρέα να διαλέξετε το 2023 για διακοπές ανάλογα με το ζώδιό σας

H πλατφόρμα εμπειριών GetYourGuide παρουσιάζει το ταξιδιωτικό ωροσκόπιο για το 2023, το οποίο υποδεικνύει τις δραστηριότητες που θα πρέπει να βρίσκονται στην ονειρική λίστα ταξιδιών των ζωδίων για τη νέα χρονιά και ποια ζώδια μπορούν να τις βιώσουν μαζί με τον καλύτερο τρόπο.


Όπως προκύπτει από το ωροσκόπιο, η περιήγηση στα Ελληνικά νησιά θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ταξιδιωτικών προορισμών για τους δύσκολους στη δέσμευση Τοξότες, οι οποίοι εάν θέλουν να έχουν καλές διακοπές θα πρέπει να επιλέξουν τη συντροφιά ενός Ζυγού, ο οποίος επιδιώκει την αρμονία.

Οι Υδροχόοι και οι Κριοί λατρεύουν την περιπέτεια
-Οι Υδροχόοι δίνουν μεγάλη σημασία στην προσωπική τους ελευθερία και ανεξαρτησία και τους αρέσουν οι ιδιαίτερες και ατομικές διακοπές. Συνεπώς είναι το ιδανικό ζώδιο για ταξίδια περιπέτειας. 
-Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσουν τον κόσμο είναι με μια περιπέτεια με αλεξίπτωτο πλαγιάς ή με ένα sky jump στον ουρανό του Λας Βέγκας. Σε κάθε περίπτωση, το μότο τους για το 2023 είναι η περιπέτεια. 
-Δεν τους αρέσει να είναι μόνοι, γι' αυτό είναι καλύτερο να έχουν μαζί τους έναν γεμάτο αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητο Κριό: τους αρέσει να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε διαγωνισμούς, οπότε για δραστηριότητες περιπέτειας είναι η τέλεια ταξιδιωτική παρέα.

Οι Ιχθύες και οι Αιγόκεροι προτιμούν τη χαλάρωση σε κάποιο καταφύγιο γιόγκα στο Μπαλί
-Για τους Ιχθύες το 2023 trendy θα είναι τα γραφικά τοπία που εκπέμπουν μια ορισμένη γαλήνη και ικανοποίηση. Μακριά από τη φασαρία, οι πνευματικοί Ιχθύες θα θέλουν να απολαύσουν το χρόνο τους στην ύπαιθρο. 
-Τα μωβ χωράφια λεβάντας στην Προβηγκία τους προσκαλούν στο όνειρο. 
-Με τη συγκρατημένη και υπομονετική φύση του, ο Αιγόκερως είναι ένας ευχάριστος ταξιδιωτικός σύντροφος για τους Ιχθύες, οι οποίοι βασίζονται στην πειθαρχία και τη δομή. -Ένα κοινό μέρος προτίμησης για τα δύο αυτά ζώδια του ζωδιακού κύκλου είναι επομένως ένα καταφύγιο γιόγκα, στο Μπαλί, στην Ταϊλάνδη ή στην Ινδία, όπου με ντόπιους δασκάλους γιόγκα θα γνωρίσουν τη χώρα και τους ανθρώπους της και θα εμβαθύνουν στην αντίστοιχη κουλτούρα.

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι σβήνουν τη δίψα τους για γνώση σε μουσεία, θέατρα κλπ.
-Οι διακοπές με Διδύμους μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Γιατί οι διανοούμενοι, περίεργοι και πολυδιαβασμένοι Δίδυμοι θέλουν να μαθαίνουν νέα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο τους και να μην τεμπελιάζουν. 
-Οι συναρπαστικές και διδακτικές ιστορικές αναδρομές, για παράδειγμα, τους προκαλούν αληθινά συναισθήματα ευτυχίας. 
-Ο πραγματιστής Παρθένος, που αφοσιώνεται στις λεπτομέρειες με αγάπη, αρέσκεται να βυθίζεται σε κάθε πολιτιστική εμπειρία. 
-Είτε παρακολουθώντας τον Ρομέο και την Ιουλιέττα στο Globe Theatre του Λονδίνου, είτε παρακολουθώντας συναυλία του Μότσαρτ στην Κρατική Όπερα της Βιέννης, είτε θαυμάζοντας τα αξιόλογα έργα τέχνης του Botticelli, του Michelangelo ή του Leonardo da Vinci.

Καρκίνος και Ταύρος είναι οι ρομαντικοί των διακοπών
-Η οικογένεια, οι φίλοι και τα συναισθήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Καρκίνο σε όλες τις καταστάσεις. Δεδομένου ότι του αρέσει συχνά τα πράγματα να είναι ρομαντικά, ένα ταξίδι στο Παρίσι είναι η απόλυτη απόδραση. 
-Οι τέλειες διακοπές για έναν Καρκίνο είναι ένα ταξίδι στον Σηκουάνα, η θέα της πόλης από τον Πύργο του Άιφελ χωρίς ουρές ή ένα ταξίδι στο όμορφο παλάτι των Βερσαλλιών κοντά στο Παρίσι. 
-Μια εξαιρετική προσθήκη σε αυτές τις εμπειρίες είναι ένας Ταύρος, για τον οποίο ο αισθησιασμός και η απόλαυση προηγούνται. Τα ζώδια αυτά λατρεύουν να βγαίνουν για δείπνο για να γιορτάσουν αισθησιακές στιγμές και ρομαντισμό.

Τοξότες και Ζυγοί που δυσκολεύονται με/ δεν θέλουν δέσμευση
-Ο Τοξότης θέλει να δει τον κόσμο ως μεγάλος οραματιστής, έχει έντονο ενδιαφέρον να γνωρίσει τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία και τις θρησκείες ενώ ταξιδεύει.
- Κοσμοπολίτης, κοινωνικός και ενθουσιώδης, βρίσκει γρήγορα ομοϊδεάτες του στο ταξίδι στα Ελληνικά νησιά και εξερευνά γρήγορα πολλά από αυτά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Ρόδος. 
-Αποτελεί ιδανική ταξιδιωτική παρέα για τον Ζυγό, ο οποίος χρειάζεται αρμονία και προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις και συχνά είναι αναποφάσιστος, κάτι που δεν θα τους ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα σε αυτή την περίπτωση.

Λέοντες και Σκορπιοί θέλουν να μαθαίνουν για τη χώρα και τους ανθρώπους της σε food tour
-Ο Σκορπιός αρέσκεται να ζει με το μότο «Όλα ή Τίποτα». Στους εξωστρεφείς Λέοντες αρέσει επίσης να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. 
-Επομένως, ταιριάζει σε αυτά τα ζώδια να κάνουν εξερευνήσεις μαζί και να συναναστρέφονται άλλους ταξιδιώτες ή ντόπιους.
-Σε μια γαστρονομική περιήγηση, για παράδειγμα, μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακό φαγητό και ποτό εκτός από την επαφή με τη χώρα και τους ανθρώπους της και να μοιραστούν πολλές διαφορετικές γεύσεις και ιστορίες.

πηγή >> tornosnews.gr

Διαβάστε επίσης : 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 22-4-2024 έως 28-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

«MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

Ορίστηκαν τα πρόστιμα για παρεμπόδιση πρόσβασης στη θάλασσα, τον αιγιαλό και την παραλία

Η Tripadvisor απέκλεισε αριθμό ρεκόρ 2 εκατομμυρίων ψεύτικων κριτικών το 2023

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

Καταγραφή του ίδιου φυσητήρα στη θαλάσσια τέφρο ανάμεσα στην Ικαρία, τη Σάμο και τη Χίο

Πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός από το Λιμεναρχείο Καβάλας

198 «Απάτητες παραλίες» σε όλη τη χώρα - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες όλες οι απαγορεύσεις

KavalaNews.gr | online