Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ξεκινά τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σμύρνης με το επιβατηγό-οχηματαγωγό Smyrna di Levante της Levante Ferries.


Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 948 επιβάτες. Διαθέτει τετράκλινες και δίκλινες καμπίνες και καθίσματα αεροπορικού τύπου. Έχει επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς φορτηγών και 300 ΙΧ αυτοκινήτων.

Η Levante Ferries στην ιστοσελίδα της αναφέρει σχετικά:

"Έπειτα από ενδελεχή σχεδιασμό και μακροχρόνιο προγραμματισμό, με υπομονή και επιμονή, με συνομιλίες και συνεργασίες, με θέληση και πάθος, ένα μεγάλο όραμα της Levante Ferries πραγματοποιείται. Η θαλάσσια διασύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη είναι γεγονός, εκπληρώνοντας έτσι την έντονη και διαχρονική επιθυμία των δύο λαών για μια εύκολη και άνετη ένωση δια θαλάσσης.

Η Levante Ferries, λοιπόν, δημιουργεί μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στις γείτονες χώρες, της Ελλάδας και της Τουρκίας, οι οποίες έρχονται πλέον πιο κοντά σε επίπεδο εμπορικό, κοινωνικό, πολιτισμικό, και το πλοίο «Smyrna di Levante» έρχεται να ενώσει τις πλούσιες κουλτούρες των δύο κρατών. H Levante Ferries δεν επιδιώκει μόνο να προαγάγει τα κοινά εμπορικά συμφέροντα Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά ακόμα να συσφίξει τις σχέσεις των δύο αυτών χωρών και να αναδείξει όλα εκείνα που τις ενώνουν.

Η σύνδεση όμως αυτή δεν ενώνει μόνο την Ελλάδα με την Τουρκία, ενώνει και την Ευρώπη με την Ασία. Έτσι θα εξυπηρετηθούν επιβάτες και φορτία προς την Ευρώπη, τα Βαλκάνια αλλά και αντίστροφα. Πολλά φορτηγά μέσω της σύνδεσης μας θα μπορούν να φτάνουν μέχρι το Μπάρι και την Αγκώνα εύκολα και ξεκούραστα, με ένα μόνο εισιτήριο. Η εκατέρωθεν τουριστική κίνηση θα προσεγγίσει προορισμούς που σήμερα είναι τελείως απόμακροι και δυσπρόσιτοι. Θα δημιουργηθούν εκδρομές και περιπλανήσεις που σήμερα δεν μπορούσε κανείς να τiς φανταστεί.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη δημιουργεί νέες ολοκαίνουργιες προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας για πολλές κοινωνίες. Οι άνθρωποι της Levante Ferries εργάζονται σκληρά για να αποδείξουν πως η συνεργασία μεταξύ των λαών μόνο οφέλη μπορεί να δημιουργήσει".

Διαβάστε επίσης :

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

Αυξάνονται τα δρομολόγια στις τοπικές γράμμες φέρι από τη 1η Απριλίου

972.893 αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» | Πότε γίνετε η κλήρωση

Το Αιγαίο αποτελεί σημαντικό τόπο αναπαραγωγής για τον ερυθρό τόνο

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 25-3-2024 έως 31-3-2024

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των φέρι έως και 60% από τη Thassos Ferries (κόκκινα φέρι)

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 18-3-2024 έως 24-3-2024

Κοντά στους 32 °C η θερμοκρασία την Κυριακή 14 Απριλίου 2024

KavalaNews.gr | online