Δρομολόγια φέρι και ιπτάμενο δελφίνι από 5-9-2016 εως 11-9-2016 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠ ⚠ ⚠ 
Χωρίς ιπτάμενο δελφίνι όλες τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2016 (από τις 11-9) και στις δύο γραμμές, Καβάλα - Πρίνος και Καβάλα - Λιμένας Θάσου μετά από ενημέρωση που είχαμε από το ναυτιλιακό πρακτορείο.

Τα δρομολόγια φέρι στις γραμμές Κεραμωτή_Λιμένας Θάσου και Πρίνος_Καβάλα ισχύουν από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο 2016. Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης από τα τέσσερα λιμάνια δεν θα υπάρχουν.

Στη γραμμή φέρι (ferry boat) Πρίνος_Καβάλα προσέξτε το Σάββατο 10-9-2016 και την Κυριακή 11-9-2016, τα δρομολόγια είναι διαφορετικά από τις υπόλοιπες ημέρες. Τηλέφωνα ναυτιλιακών εταιριών εδώ 

ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠ ⚠ ⚠ 
Χωρίς ιπτάμενο δελφίνι όλες τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2016 (από τις 11-9) και στις δύο γραμμές, Καβάλα - Πρίνος και Καβάλα - Λιμένας Θάσου μετά από ενημέρωση που είχαμε από το ναυτιλιακό πρακτορείο.Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αλλαγές που αποφασίζουν στα δρομολόγια οι ναυτιλιακές εταιρίες.

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ

Σημείωμα blogger

Ξενοδοχεία στη Θάσο; >>  Κάντε click εδώ