Μείωση δρομολογίων στο Ιπτάμενο Δελφίνι από 21 Ιουλίου 2016


Ένα λιγότερο δρομολόγιο ιπτάμενου δελφινιού από την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στη γραμμή Καβάλα - Λιμένας Θάσου. Συγκεκριμένα καταργείται το δρομολόγιο στις 18:00 από Καβάλα προς Λιμένα Θάσου και αντίστοιχα στις 19:00 η επιστροφή από Λιμένα Θάσου προς Καβάλα. 
Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν, ότι την τροποποίηση την αιτήθηκε η εταιρεία από το Υπουργείο Ναυτιλίας λόγω μειωμένης κίνησης. Δεν υπάρχει άλλη τροποποίηση ή μείωση δρομολογίων στα δρομολόγια του ιπτάμενου δελφινιού. 


Τηλέφωνα ναυτιλιακών εταιριών εδώ 
Τα δρομολόγια φέρι στις γραμμές Κεραμωτή_Λιμένας Θάσου και Πρίνος_Καβάλα ισχύουν από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο 2016. Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης από τα τέσσερα λιμάνια δεν θα υπάρχουν. 
Οι μόνες αλλαγές είναι, ως προς τον συνδυασμό, πρωί - απόγευμα (χωρίς όμως να αλλάζουν οι ώρες που αναγράφονται στο πίνακα), δύο πλοίων της γραμμής Κεραμωτή_Λιμένας Θάσου (ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ και ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΙΙ). 

Στη γραμμή φέρι Πρίνος_Καβάλα προσέξτε την Παρασκευή 22 και  τη Κυριακή 24 Ιουλίου, τα δρομολόγια είναι διαφορετικά από τις υπόλοιπες ημέρες. 


Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αλλαγές που αποφασίζουν στα δρομολόγια οι ναυτιλιακές εταιρίες.

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ

Σημείωμα blogger

Ξενοδοχεία στη Θάσο; >>  Κάντε click εδώ