Δρομολόγια φέρι και ιπτάμενο δελφίνι από 6-6-2016 εως 12-6-2016


Στη γραμμή, φέρι, Λιμένας Θάσου_Κεραμωτή οι ώρες δρομολογίων, ανά εταιρία, από την 1η Ιουνίου δεν θα εναλλάσσονται όπως πριν. Όλες οι ναυτιλιακές εταιρίες έχουν σταθερές ώρες με εξαίρεση του ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ και του ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΙΙ που θα αλλάζει μόνο ο συνδυασμός, πρωί - απόγευμα, αλλά στις ίδιες πάντα ώρες. 

Αντίστοιχα στη γραμμή, φέρι, Πρίνος_Καβάλα οι ώρες δρομολογίων ναι μεν είναι σταθερές τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, αλλάζουν όμως όταν έρχεται η σειρά του ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ II και αυτό γιατί το πλοίο δεν μπορεί να κάνει δρομολόγια στη συγκεκριμένη γραμμή. Έχει κάνει κοινοπραξία με τα κόκκινα φέρι και τα πραγματοποιεί το ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΣΟΥ για λογαριασμό του. Για να μην σας μπερδεύω λοιπόν, όταν βλέπετε κόκκινο χρώμα ως φόντο στο κουτάκι με τα δρομολόγια του Πρίνου να δίνετε προσοχή γιατί υπάρχει τροποποίηση στις ώρες, μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα. 
Επίσης με κόκκινο φόντο θα έχω και τις Κυριακές που έχουν δρομολόγια όλες οι υπόλοιπες εταιρίες , γιατί τις Κυριακές μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται έξι δρομολόγια αντί για πέντε που γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο.

Τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου (ιπτάμενο δελφίνι) στη γραμμή Καβάλα_Πρίνος έχουν τροποποιηθεί αλλά παραμένουν δύο την ημέρα, από Δευτέρα έως Σάββατο και το απογευματινό δρομολόγιο της Κυριακής. 
Στη γραμμή Καβάλα_Λιμένας Θάσου έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια, από δύο ημερησίως, έχουν γίνει τρία ημερησίως (Δευτέρα έως και Κυριακή).

Ότι τροποποίηση ή αλλαγή προκύψει θα σας ενημερώσω, ότι αλλαγή αντιληφθεί κάποιος ή λάθος στους παραπάνω πίνακες ας στείλει μήνυμα από τη φόρμα επικοινωνίας.


Τηλέφωνα ναυτιλιακών εταιριών εδώ Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Ξενοδοχεία στη Θάσο; >>  Κάντε click εδώ