Δρομολόγια φέρι και ιπτάμενο δελφίνι 30 και 31 Μαΐου 2016


Παρακάτω θα δείτε τα δρομολόγια φέρι και ιπτάμενο δελφίνι για τις 30 και 31 Μαΐου 2016, από 1η Ιουνίου αλλάζουν και στις δύο τοπικές γραμμές φέρι, Λιμένας Θάσου - Κεραμωτή και Πρίνος - Καβάλα όπως αλλάζουν και στο ιπτάμενο δελφίνι. 
Στη γραμμή φέρι, Λιμένας Θάσου -  Κεραμωτή θα έχει 30 δρομολόγια ανά προορισμό (δηλαδή 30 δρομολόγια από Κεραμωτή και 30 δρομολόγια από Λιμένα Θάσου), στη γραμμή φέρι, Πρίνος - Καβάλα θα έχει 4 με 5 δρομολόγια από Πρίνο και 4 με 5 δρομολόγια από Καβάλα ενώ περισσότερα δρομολόγια ζήτησε και το ιπτάμενο δελφίνι για κάθε προορισμό (3 δρομολόγια από Καβάλα προς Λιμένα και επιστροφή και 3 δρομολόγια από Καβάλα προς Πρίνο και επιστροφή). Όλα αυτά θα ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα 30-5 ή το αργότερο την Τρίτη 31-5.

Εξάλλου στην περιοχή κατέπλευσε και το φέρι Ε/Γ-Ο/Γ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (μέχρι τελευταία έκανε δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας) το οποίο, τώρα, θα κάνει δρομολόγια στη γραμμή Λιμένας Θάσου - Κεραμωτή και από ότι διαβάζουμε σε σχετικά φόρουμ στο ίντερνετ θα κάνει ή έχει κάνει ήδη κοινοπραξία με άλλη ναυτιλιακή εταιρία που δραστηριοποιείται στη περιοχή και όχι με το φερι ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί. 

Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Ξενοδοχεία στη Θάσο;  => Κάντε click εδώ