Κανένα δρομολόγιο λόγω απεργίας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

φώτο (πολύ) αρχείου
Κανένα δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 σε όλες τις τοπικές γραμμές φέρι αλλά και το ιπτάμενο δελφίνι. Οι ναυτεργάτες περιφρούρησαν κανονικά την απεργία τους, αν και με απόφαση που πήραν το βράδυ της Δευτέρας και μας την απέστειλαν με email, μας ενημέρωσαν ότι θα είναι διάρκειας μόνο 24 ωρών και όχι 48 ωρών όπως ανακοίνωσε η ΠΝΟ.
Εξαίρεση αποτέλεσε βέβαια η έκτακτη διακομιδή ασθενών με πλοίο επιφυλακής από τον Λιμένα της Θάσου στη Κεραμωτή το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Μάλιστα κάποιοι ναυτεργάτες έκαναν απεργία και τις δύο ημέρες, όπως είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο) με αποτέλεσμα να μην γίνουν καθόλου δρομολόγια του ferry boat την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στην γραμμή του Πρίνου.

Τέλος σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της (Π.Ν.Ο) κλιμακώνεται ο αγώνας με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα 48 ώρη απεργία από 27 έως 29 Ιανουαρίου 2016 και συμμετοχή στην 24 ωρη απεργία που κύρηξε η ΓΣΕΕ την 4 Φεβρουαρίου 2016. Για αυτές τις κινητοποιήσεις θα περιμένουμε την απόφαση που θα λάβει το ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Νομού Καβάλας.