Τελικά ποιος ευθύνεται για τις συχνές αλλαγές στα δρομολόγια ;

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 στη Θάσο, με τo πρωινό δρομολόγιο του ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ  από Λιμένα προς Κεραμωτή στις 07:00  το οποίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εμείς εδώ στο dromologia-kavalas-thasou.blogspot.gr δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις στο ωρολόγιο πρόγραμμα. 


Παίρνουμε το πρόγραμμα των εταιριών από το επίσημο site της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας και μετά κάνουμε ανάρτηση στη κεντρική σελίδα σε ένα εύχρηστο πίνακα

Πολλές φορές προκύπτουν αλλαγές και τροποποιήσεις για τις οποίες προφανώς ευθύνονται οι ναυτιλιακές εταιρίες.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τα στιγμιότυπα (screenshot) είναι από τις επίσημες ιστοσελίδες των ναυτιλιακών εταιριών, δεν αναγράφεται πουθενά ότι κάποιες μέρες τις εβδομάδας το δρομολόγιο στις 06:30 το πρωί θα πραγματοποιείται στις 06:45 και αντίστοιχα δηλαδή το δρομολόγιο του ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ δεν θα πραγματοποιείται στις 07:00 από Λιμένα προς Κεραμωτή. 

Η εταιρία THASSOS LINK (φερι ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ) αναγράφει ότι την 13/7/2015 θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο κανονικά στις 07:00 από Λιμένα προς Κεραμωτή και 08:15 από Κεραμωτή προς Λιμένα . Σήμερα βέβαια πραγματοποίησε μόνο το δρομολόγιο στις 08:15 από Κεραμωτή προς Λιμένα . 

Πρέπει κάποια στιγμή οι αρμόδιες αρχές να αναρτήσουν πίνακα με τα δρομολόγια που οι ίδιες εγκρίνουν και να ελέγχονται συστηματικά οι ναυτιλιακές εταιρίες για τα δρομολόγια που ανακοινώνουν στις ιστοσελίδες τους, όπως επίσης για κάθε τροποποίηση και αλλαγή.πηγές

Ξενοδοχεία στη Θάσο;  => Κάντε click εδώ