Δον Κιχώτες και απεργοί ναυτικοί

Τελείωσε η απεργία και όλα τα δρομολόγια γίνονται κανονικά. Αλλά ας καταλάβουν κάποια στιγμή οι ναυτεργάτες της περιοχής ότι με το να ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές της ομοσπονδίας (ΠΝΟ) δεν κάνουν τίποτε παραπάνω από το να οδηγούν σε μαρασμό την τοπική κοινωνία.

Δεκαπέντε ναυτεργάτες και 5 ΠΑΜΙΤΕΣ μπορούν να αποκλείουν ολόκληρο το νησί για να ακουστούν τα αιτήματα τους και όλα αυτά σε περίοδο ενός μήνα ; έχουν εξαντλήσει κανονικά όλους τους υπόλοιπους τρόπους διαμαρτυρίας ;  Ας μαζευτούν για διαμαρτυρία στα αρμόδια υπουργεία, ας συνευρίσκονται  πιο συχνά με τους τοπικούς φορείς και ας ενημερώνουν πιο συχνά τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα τους.

Στην γραμμή Ρίο - Αντίρριο  έκαναν μόνο 4ωρες στάσεις εργασίας , όπου εκεί υπάρχει και εναλλακτική οδός. Την Θάσο γιατί να την αποκλείσουν 4 ημέρες σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών ;

Δον Κιχώτες θα καταντήσουν. Θα μείνουν μόνοι τους να επιτίθενται στους ανεμόμυλους.
Το σκηνικό ήταν ακριβώς το ίδιο. 15 ναυτεργάτες και 5 ΠΑΜΕ στο καταπέλτη, ένα πανό ,συνθήματα σε ένα άδειο λιμάνι χωρίς επιβάτες χωρίς κάποιον να τους στηρίξει και με τα κτίρια των εταιριών απέναντι τους άδεια.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ