Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

"Κόκκινη κάρτα" στο "ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ"

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, το  Σ.Α.Σ. (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών), απέρριψε το αίτημα δρομολόγησης του φέρυ "ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ" στην γραμμή Λιμένας (Θάσου) - Κεραμωτή για το διάστημα από 1-5-12 έως 30-9-12.

Στέλιος Φιλιάγκος


 Άλλος ένας διάττοντας αστέρας εξαφανίστηκε πριν καν εμφανιστεί βεβαίως βεβαίως.

Κάτσε ρε φίλε, το καλοκαίρι έχει δρομολόγια ανά μισή ώρα και θέλεις να χωθείς σφήνα ; Είπαμε αρπαχτή αλλά όχι και έτσι.

Αν θέλεις να εξυπηρετήσεις τον κόσμο που πηγαινοέρχεται στη Θάσο έλα και κάνε δρομολόγια όλο τον χρόνο. Μη σου πω, να κάνεις δρομολόγιο Καβάλα - Πρίνο ή ακόμα καλύτερα Καβάλα - Λιμένα.Εκεί να  δεις τι έχει να γίνει. Όχι μόνο θα εξυπηρετήσεις το επιβατικό κοινό, τουρίστες αλλά και ντόπιους που πηγαινοέρχονται καθημερινά στη Θάσο, αλλά θα σε αγκαλιάσουν κιόλας γιατί θα συνδέσεις επιτέλους την πρωτεύουσα του νομού με την Θάσο και δεν θα αναγκάζεται κανένας να διασχίσει τον μισό νομό μέχρι την Κεραμωτή (45 χιλιόμετρα) για να πάει στο νησί.

Δεν περίμενα να πω την αλήθεια και καμιά βελτίωση στις τοπικές γραμμές, ειδικά όσο αφορά την γραμμή Πρίνου - Καβάλας . Την έβγαλαν ασύμφορη (για τις τσέπες τους) οι εταιρίες, και τα χρεωνόμαστε εμείς και οι χιλιάδες τουριστών  που διασχίζουμε το μισό οδικό δίκτυο του νομού για να φτάσουμε στην Κεραμωτή και να συναντήσουμε ξαφνικά ένα λιμάνι χωρίς παροχές, ξεχασμένο από τον Θεό και όλα αυτά γιατί ; γιατί πέρασε το παραμύθι της γρήγορης μετάβασης στην Θάσο ,25 λεπτά υποσχόταν και έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν την  διαδρομή 40-45 λεπτά.

Να πεις ότι έχει συγκοινωνία με λεωφορείο ; Απαπα τι θέλω και τα σκαλίζω τώρα ; σκέφτηκα το υπεραστικό ΚΤΕΛ και άρχισα να ανεβάζω δέκατα, άλλο κακόγουστο ανέκδοτο και αυτό. Δεν θα ασχοληθώ άλλο, τουλάχιστον για σήμερα.

αίθουσα επιβατών στην Καβάλα
Πριν κλείσω για σήμερα να σας θυμήσω ένα ακόμη παλιό ανέκδοτο με την δρομολόγηση του ΘΑΣΟΣ 8. Ήταν η περίοδος που μόλις έιχε έρθει στη Θάσο το ΘΑΣΟΣ 8 αλλά και μόλις είχε εγκαινιαστεί η αίθουσα επιβατών στο λιμάνι της Καβάλας.

Ήθελαν να το δρομολογήσουν Καβάλα - Λήμνο αλλά και Καβάλα - Πρίνο με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αποβιβάζει και θα επιβιβάζει επιβάτες όχι στο επιβατικό λιμάνι της Καβάλας αλλά στο εμπορικό λιμάνι "ΦΙΛΛΙΠΟΣ Β' " !!!
Φαντάζεστε ταξιδιώτες για Λήμνο και για Θάσο ανάμεσα στους τεράστιους γερανούς φορτοεκφόρτωσης του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας ,στα κοντέινερ , στους όγκους μαρμάρων, στα καλαμπόκια και στα παντώς είδους εμπορεύματα και όλα αυτά με φόντο το εργοστάσιο λιπασμάτων (ΒΦΛ) ;
Εκτός από την κινηματογραφικό σκηνικό η κατάσταση θα ήταν τραγική.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω τον εμπνευστή αυτού του σεναρίου. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 17-6-2024 έως 23-6-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 10-6-2024 έως 16-6-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 3-6-2024 έως 9-6-2024

Οι Κριτικές Καταλυμάτων Επηρεάζουν τις Κρατήσεις: Νέα Έρευνα της Accor

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 27-5-2024 έως 2-6-2024

"Ελληνικές Παραλίες: Το Απόλυτο εργαλείο για Ασφαλή Κολύμβηση από το meteo.gr

mAiGreece: Η Καινοτόμος Εφαρμογή Chatbot με AI για Βελτίωση της Ταξιδιωτικής Εμπειρίας στην Ελλάδα

Αυξάνονται τα δρομολόγια στις τοπικές γράμμες φέρι από τη 1η Ιουνίου

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 20-5-2024 έως 26-5-2024

Γαλάζιες Σημαίες σε Θάσο και Καβάλα

KavalaNews.gr | online