ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ !!!

Έκαναν πάλι το θαύμα τους οι δύο ναυτιλιακές εταρίες των φέρρυ και πήραν παράταση για τα δρομολόγια του Αυγούστου για την γραμμή Θάσου - Κεραμωτής μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου ενώ τα δρομολόγια της γραμμής Πρίνου - Καβάλας του μήνα Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν κανονικά από αύριο πρώτη του μήνα.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μπορούμε να φανταστούμε και της τσέπης τους να συμπληρώσω εγώ.

Αυτές τις αλλαγές τις ανακοινώνουν πάντα τελευταία μέρα και στιγμή (το έχουν κάνει έθιμο). Βλέπουν πως τους κάθεται η κίνηση και αναλόγως πράττουν. Λες και τον υπόλοιπο χρόνο δεν πηγαινοέρχεται κόσμος στο νησί.

Θα χειμωνιάσει πάλι, θα κόψουν τα πολλά πολλά από τον Πρίνο και θα αναγκαστούμε όλοι εμείς που ταξιδεύουμε σχεδόν καθημερινά από και προς την Θάσο και την Καβάλα vα πηγαίνουμε μέσω Κεραμωτής.

Τον χειμώνα δεν μπορείτε δηλαδή να μας εξυπηρετήσετε βάζοντας περρισότερα δρομολόγια από Καβάλα για Πρίνο μήπως και γλιτώσουμε και εμείς αυτή την μαρτυρική και ασύμφορη οικονομικά διαδρομή των 45 χιλιομέτρων (+45 χιλιόμετρα επιστροφή) για Κεραμωτή ;

Το μόνο σταθερό μεταφορικό μέσο για την Θάσο παραμένει το ιπτάμενο δελφίνι. Από 25 Μαΐου 2008 (όπως αναγράφεται στον πίνακα δρομολογίων μέσα στο ιπτάμενο δελφίνι) πάντα αναχωρεί στην ώρα του και χωρίς πολλά πολλά απαγορευτικά με το παραμικρό κύμα.. όπως κάνουν τα φέρρυ και μας αναγκάζουν να τρέχουμε στην Κεραμωτή.

Αν θέλετε να εξυπηρετήσετε το επιβατικό κοινό να έχετε σταθερά δρομολόγια καθ όλη την διάρκεια του χρόνου απο Καβάλα για Πρίνο και από Κεραμωτή για Θάσο και να φροντίζετε να μας ενημερώνετε νωρίτερα ή τουλάχιστον να μας ενημερώνετε...