Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Στάσεις εργασίας Τετάρτη και Πέμπτη


Δύο διαδοχικές 4ωρες στάσεις εργασίας στα ferry boat αλλά και στα ιπτάμενα δελφίνια για Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5.30 μέχρι τις 9.30 (το πρωΐ εννοείτε) στις γραμμές Καβάλας -Θάσου και Κεραμωτής - Θάσου.

Συμμετοχή στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις αυτής της εβδομάδας ανακοίνωσε το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργάτων νομού Καβάλας, προαναγγέλλοντας από την περασμένη εβδομάδα δύο διαδοχικές τετράωρες στάσεις εργασίας, η πρώτη για αύριο Τετάρτη και η δεύτερη για την Πέμπτη 22 Απριλίου. Με ενδιαφέρον τώρα αναμένεται να φανεί κατά πόσο είναι αρραγές το μέτωπο στους κόλπους των ναυτεργατών και κατά πόσο θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι, κυρίως της Κοινοπραξίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδικάτο των ναυτεργατών, έχει ως εξής: «Συνάδελφοι ναυτεργάτες, οι απεργιακοί πανελλαδικοί και τοπικοί αγώνες της τελευταίας περιόδου, έδειξαν ότι η οικονομική τρομοκρατία δεν περνάει, ότι οι εργαζόμενοι της χώρας και ιδιαίτερα οι ναυτεργάτες είμαστε αποφασισμένοι να μην «βάλουμε πλάτη» στην εφαρμογή του «Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης» και όλων των προαποφασισμένων από καιρό αντεργατικών μέτρων, ότι δυναμώνει η διάθεση και η ικανότητά μας να αντισταθούμε στις καταστρατηγήσεις των δικαιωμάτων μας από την τοπική εργοδοσία.

Συνειδητοποιούμε ότι ένας είναι ο μονόδρομος για μας, αυτός των αγώνων, ότι επιβάλλεται να κλιμακώσουμε την δράση μας, ότι στον πόλεμο που μας κήρυξαν πρέπει να απαντήσουμε:

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

Συνάδελφοι ναυτεργάτες την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 21 και 22 Απριλίου οι εργαζόμενοι της χώρας, μαζί τους και οι ναυτεργάτες, μετά από απόφαση και κάλεσμα των πιο ταξικών συνδικάτων και του ΠΑΜΕ, ανάμεσά τους οι ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΠΡ-Ν και ΠΕΣ/ΝΑΤ, δίνουν συνέχεια στον αγώνα, με 48ωρη απεργία. Εδώ στη Θάσο προχωράμε σε δυο διαδοχικές στάσεις εργασίας Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5.30 μέχρι τις 9.30».


(φωτό από παλαιότερες κινητοποιήσεις
των ναυτεργατών)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

Αυξάνονται τα δρομολόγια στις τοπικές γράμμες φέρι από τη 1η Απριλίου

972.893 αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» | Πότε γίνετε η κλήρωση

Πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός από το Λιμεναρχείο Καβάλας

Το Αιγαίο αποτελεί σημαντικό τόπο αναπαραγωγής για τον ερυθρό τόνο

Κοντά στους 32 °C η θερμοκρασία την Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ενδοοικογενειακή βία: η αστυνομία δημιούργησε «safe house» και στην Καβάλα – μυστική η τοποθεσία

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των φέρι έως και 60% από τη Thassos Ferries (κόκκινα φέρι)

KavalaNews.gr | online