τελευταια ενημερωση δρομολογιων 23 Ιουνιου 2018

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Δρομολόγια φερι ανά εταιρία από 15-5-2107 έως 21-5-2017


Μικρές αλλαγές, ως προς τις ώρες αναχώρησης, στα δρομολόγια της γραμμής Λιμένας Θάσου - Κεραμωτή από Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 (συμβουλευτείτε τον κεντρικό πίνακα).

Για το τριήμερο που μας πέρασε (12,13 και 14 Μαΐου) υπήρχε έγκριση από τον Υπουργό Ναυτιλίας για δύο επιπλέον δρομολόγια ανά ημέρα στη γραμμή Λιμένας Θάσου - Κεραμωτή, από Θάσο στις 20:30 και από Κεραμωτή στις 21:30. 

Την Παρασκευή 12-5 ήταν σειρά της εταιρίας ΑΝΕΘ, αλλά γνωστοποίησε στις Λιμενικές Αρχές ότι δεν θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο καθότι δεν υπήρχε χρόνος για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού.
Το Σάββατο 13-5, βάση προγράμματος, ήταν η σειρά της ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ) η οποία δήλωσε από την αρχή ότι δεν επιθυμεί να κάνει εξτρά δρομολόγια, όπως και δεν πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Κυριακή 14-5 είναι σειρά της ΑΝΕΘ και θα πραγματοποιηθεί κανονικά το τελευταίο δρομολόγιο από Λιμένα Θάσου προς Κεραμωτή στις 20:30 και επιστροφή από Κεραμωτή στις 21:30.

Από Δευτέρα 15 Μαιου 2017 δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, από τις Λιμενικές Αρχές και τις ναυτιλιακές εταιρίες, ως προς την πραγματοποίηση ή όχι των συγκεκριμένων δρομολογίων.

Ότι αλλαγές ή τροποποιήσεις προκύψουν θα σας ενημερώσω άμεσα!


Τηλέφωνα ναυτιλιακών εταιριών εδώ 

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αλλαγές που αποφασίζουν στα δρομολόγια οι ναυτιλιακές εταιρίες.

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ

Σημείωμα blogger


Ξενοδοχεία στη Θάσο; >>  Κάντε click εδώ
Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *