τελευταια ενημερωση δρομολογιων 15 Ιουλιου 2018

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Πάμε σαν άλλοτε !Πολύ καλή η πρωτοβουλία του επιμελητηρίου, του εμπορικού συλλόγου και της ομοσπονδίας επαγγελματιών για την τόνωση της τοπικής αγοράς.


Αλλά από την στιγμή που όλοι οι φορείς πιέζουν τις ναυτιλιακές εταιρίες και οι ναυτιλιακές εταιρίες δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματα των φορέων και της τοπικής κοινωνίας γιατί δεν πιέζουν όλοι οι φορείς το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ;

Γιατί το ΚΤΕΛ Καβάλας δεν βάζει δρομολόγια απευθείας από Καβάλα για Κεραμωτή με ανταπόκριση τον Λιμένα ;
τουλάχιστον ένα πρωινό και ένα μεσημεριανό δρομολόγιο;

Γιατί όποιος γυρίζει από Θάσο και θέλει να πάει Καβάλα (απόσταση 45 χιλιομέτρων) με το ΚΤΕΛ να κάνει 1,5 ώρα και με ενδιάμεση στάση 15 λεπτών στην Χρυσούπολη για τσιγάρο καφέ και μιλφέιγ !

Γιατί το ΚΤΕΛ Καβάλας δεν κάνει την διαδρομή Καβάλα - Αεροδρόμιο - Κεραμωτή ; Τόσοι χιλιάδες επισκεπτών διακινούνται από τα λιμάνια και το αεροδρόμιο του νομού. Δεν τους ενδιαφέρουν οι χιλιάδες των επιβατών;


Κανείς δεν υπολογίζει το κοινωνικό αγαθό των συγκοινωνιών (οδικών και θαλάσσιων) και βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον και τα κέρδη τους.

Έχουμε φτάσει στο σημείο για τις διαδρομές εντός νομού να κάνουμε ολόκληρα ταξίδια ωρών και να χάνουμε την μέρα μας στους δρόμους.

Πηγαίνουμε πολλά χρόνια πίσω !!!
Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *