τελευταια ενημερωση δρομολογιων 17 Μαρτιου 2019

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Δρομολόγια φερι ανά εταιρία από 15-1-2018 έως 21-1-2018 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Υπάρχουν μερικές αλλαγές στα δρομολόγια της γραμμής Λιμένας - Κεραμωτή, όπως θα δείτε και στον πίνακα.

Τα δρομολόγια τα συλλέγω από τις επίσημες σελίδες των εταιριών και από ενημέρωση που έχω από τις ίδιες εταιρίες μετά από επικοινωνία μας με email. 
Στη γραμμή Λιμένας Θάσου - Κεραμωτή δεν υπάρχουν βέβαια αλλαγές μέχρι και τον Απρίλιο του 2018 στις ώρες των δρομολογίων που βλέπετε στον πίνακα. Αλλάζουν μόνο οι συνδυασμοί ως προς την πραγματοποίηση δρομολογίου με βάση ένα κυκλικό πρόγραμμα ανάμεσα στις τρεις ναυτιλιακές εταιρίες.

Ωστόσο κάθε εταιρία μπορεί να ζητήσει για δικούς της λόγους (π.χ. ετήσια συντήρηση πλοίου) και για μικρό χρονικό διάστημα, ορισμένες τροποποιήσεις από το Λιμεναρχείο της Καβάλας και αντίστοιχα να λάβει έγκριση ή να μην λάβει. 

Σίγουρα, τέτοιες αλλαγές και τροποποιήσεις είναι της τελευταίας στιγμής και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Τις περισσότερες φορές οι ναυτιλιακές εταιρίες μας ενημερώνουν με email και πάντα αλλάζω τα δρομολόγια έστω και την τελευταία στιγμή. 

Λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων και φορτωμένου προγράμματος δεν παρακολουθώ τα σχόλια σας στο Facebook και στο Twitter. Για γρήγορη επικοινωνία μπορείτε να μου στέλνετε μήνυμα μέσω της Φόρμας επικοινωνίας και σας απαντώ άμεσα με email.

Συγκρίνετε τιμές σε ξενοδοχεια στη Θασο και βγείτε κερδισμένοι!


Συγκρίνετε τιμές σε ξενοδοχεια στη Θασο και βγείτε κερδισμένοι!


Τηλέφωνα ναυτιλιακών εταιριών εδώ 

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αλλαγές που αποφασίζουν στα δρομολόγια οι ναυτιλιακές εταιρίες.

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ


Τα δρομολόγια αναφέρονται στο παρόν, σύμφωνα με τις υφιστάμενες εγκρίσεις και υπόκεινται σε πιθανές μελλοντικές τροποποιήσεις. Παρακαλούμε να τα επιβεβαιώνεται από τα κατά τόπου εκδοτήρια εισιτηρίων και τις ναυτιλιακές εταιρίες. Τηλέφωνα εδώ.

Ξενοδοχεία στη Θάσο; >>  Κάντε click εδώ
Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *