τελευταια ενημερωση δρομολογιων 15 Ιουλιου 2019

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Στους Top προορισμούς διακοπών η Θάσος από την trivago

Που προτιμούν οι Έλληνες να πάνε διακοπές

Μια ματιά στη λίστα των top προορισμών μας μπορεί να σας δώσει ιδέες για τις επόμενες διακοπές σας.

Η trivago δημοσιεύει τακτικά πίνακες κατάταξης με τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς των Ελλήνων. Για τη δημιουργία αυτών των πινάκων, αξιολογούνται όλες οι αναζητήσεις για διανυκτερεύσεις που έγιναν στην ιστοσελίδα μας. Για τους top προορισμούς πόλεων, συλλέγουμε τις αναζητήσεις κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου και όχι περισσότερο από τέσσερις ημέρες. Οι λίστες με τους top προορισμούς διακοπών αξιολογούνται με βάση τις αναζητήσεις τουλάχιστον μίας εβδομάδας.

Συγκρίνετε τιμές σε ξενοδοχεια στη Θασο και βγείτε κερδισμένοι! Kαντε click εδώ

Στις κατατάξεις δημοφιλών πόλεων, εμφανίζονται πολλές ελληνικές πόλεις και νησιά, όπως η Θεσσαλονίκη, η Σαντορίνη, τα Χανιά,το Ναύπλιο, η Κεφαλονιά και η Μήλος. Άλλες δημοφιλείς πόλεις και νησιά της Ελλάδας για εγχώρια ταξίδια είναι το Ρέθυμνο, το Πήλιο, τα Ιωάννινα και η Ρόδος.
Top προορισμοί παραλιών είναι η Θάσος, η Ζάκυνθος, η Σκιάθος, η Μύκονος και η Κρήτη. Για Ευρωπαϊκούς προορισμούς, οι Έλληνες προτιμούν πόλεις όπως η Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Βαρκελώνη και το Μιλάνο.

Σε γενικές γραμμές, οι συχνότερες αναζητήσεις των Ελλήνων περιλαμβάνουν οικονομικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, σε κοντινή απόσταση από την Ελλάδα. 

πηγή www.trivago.gr 

Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *