τελευταια ενημερωση δρομολογιων 19 Φεβρουαριου 2019

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Φοιτητική ζωή στην Καβάλα! Ο δεκάλογος!


Πέρασες Καβάλα και ήδη έχεις καταλάβει πως όλοι είχαν δίκιο. Σε ποιο πράγμα; Πως η Καβάλα είναι και γαμώ τα μέρη.

Και αν τα βάλουμε κάτω θα πειστούν μέχρι και οι πιο… δύσκολοι.

1. Αρχικά είναι πανέμορφη. Αμφιθεατρικά χτισμένη και με λιμάνι!

2. Δεν είναι όμως μόνο το λιμάνι. Η Καβάλας περιλαμβάνει τέσσερις παραλίες μέσα στα όριά της πόλης –και άλλες τόσες λίγα χιλιόμετρα έξω από αυτή- κάτι που σπάνια συναντά κανείς! Το Παλιό, η Καλαμίτσα, οι Αμμόλοφοι, η Ηρακλείτσα και η Πέραμος είναι μόνο μερικές από αυτές!

3. Από φοιτητικής άποψης, ο πρωινός καφές στην Καβάλα είναι πάντα στο λιμάνι. Αν ο καιρός δεν ευνοεί τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν κάτω από το Δημαρχείο.

4. Για ποτό η φάση είναι στον πεζόδρομο με τα cafe-bar. Για πιο ήρεμες φάσεις τα μπαρ ανηφόρα προς το Κάστρο είναι ωραία βόλτα και κάθεσαι όπου σου αρέσει.

5. Για φαΐ τώρα, η μέρα ξεκινάει με μπουγάτσα (κρέμα ή τυρί). Οι επιλογές για σάντουιτς (δηλαδή σουβλάκια αν είσαι Νότιος) είναι άπειρες! Επίσης θα λιώσεις για ούζα στα Σφαγεία κοντά στο γήπεδο.

6.Ψάχνεις delivery στην Καβάλα; Και εδώ έχεις λύση. Ο deliveras ήρθε στην πόλη σου με περισσότερα από 30 καταστήματα και έτσι το delivery στην Καβάλα γίνεται παιχνιδάκι!

7. Τώρα, αν είσαι τύπος του χιονοδρομικού και εδώ σου έχω λύση. Στις Σέρρες υπάρχει το χιονοδρομικό Λαϊλιά (που μετράει), ενώ και το Φαλακρό δεν είναι απαγορευτικά μακριά!

8. Αν διαθέτεις μεταφορικό μέσο, πολύ καλή εναλλακτική επιλογή, ειδικά τον Χειμώνα, είναι η Δράμα (κυρίως) και η Σέρρες.

9. Αντίστοιχα όμως, μόλις ανοίξει ο καιρός όλοι σκάνε Καβάλα!

10.  Όσον αφορά το ΤΕΙ γενικώς θεωρείται από τα καλά ΤΕΙ της χώρας, αρκετά καλά οργανωμένο, με δυνατό εκπαιδευτικό προσωπικό και με αρκετά καλές εγκαταστάσεις.Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *