τελευταια ενημερωση δρομολογιων 15 Ιουλιου 2018

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Δρομολόγια φέρι για την νέα δρομολογιακή περίοδο (2016-2017)

Στη γραμμή Λιμένας Θάσου - Κεραμωτή παραμένουν καθημερινά είκοσι δρομολόγια ανά προορισμό (είκοσι από Λιμένα και είκοσι από Κεραμωτή) και πραγματοποιούνται με κυκλικό πρόγραμμα και από τις τρεις ναυτιλιακές εταιρείες. Αργότερα θα ανεβάσω το πρόγραμμα από τις ναυτιλιακές εταιρείες ξεχωριστά για όσους προτιμούν μια συγκεκριμένη εταιρεία. 

Στη γραμμή Πρίνος - Καβάλα θα πραγματοποιούνται από την ΑΝΕΘ και το φέρι ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ μόνο δύο δρομολόγια ανά προορισμό (δύο από Πρίνο και δύο από Καβάλα) μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016. Από το νέο έτος θα συνεχίσουν εκ περιτροπής και οι υπόλοιπες εταιρείες. Όταν μάθω το πρόγραμμα που θα ισχύσει θα σας ενημερώσω.

Ιπτάμενο δελφίνι - ΤΕΛΟΣ- 
Έληξε η περίοδος δρομολόγησης του ιπτάμενου δελφινιού στις 31 Οκτωβρίου 2016. Οι πληροφορίες πολλές και συγκεχυμένες. Το σίγουρο είναι ότι δεν ζήτησαν τακτικά δρομολόγια από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ)  για την νέα δρομολογιακή περίοδο (1-11-2016 εως 31-10-2017) χωρίς βέβαια να γνωρίζει κανείς τον ακριβή λόγο. Πιστοποιητικά που λόγο "ηλικίας" του πλοίου δεν του επέτρεπαν τη δρομολόγηση σε τέτοιου είδους γραμμή, ή απλά η μειωμένη επιβατική κίνηση (ακόμα και κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού όπου το νησί στην κυριολεξία βούλιαξε από τουρίστες) αποθάρρυναν τον ιδιοκτήτη να ζητήσει νέα δρομολόγια. 


Τηλέφωνα ναυτιλιακών εταιριών εδώ 

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αλλαγές που αποφασίζουν στα δρομολόγια οι ναυτιλιακές εταιρίες.

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ

Σημείωμα blogger

Ξενοδοχεία στη Θάσο; >>  Κάντε click εδώ
Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *