τελευταια ενημερωση δρομολογιων 20 Μαιου 2019

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Δρομολόγια φέρι και ιπτάμενο δελφίνι από 27-6-2016 εως 3-7-2016

Στη γραμμή φέρι Λιμένας Θάσου_Κεραμωτή οι ώρες δρομολογίων με την αλλαγή του μήνα παραμένουν οι ίδιες ως έχουν. Κάθε ναυτιλιακή εταιρεία,πλέον, έχει τις ίδιες ώρες καθημερινά. Οι μόνες τροποποιήσεις που θα γίνουν (από 1-7-2016) θα είναι στα δρομολόγια του ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ και του ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΙΙ ως προς τον συνδυασμό που θα ισχύει (πρωί-απόγευμα). Θα ενημερώσω την αρχική σελίδα μόλις ανακοινωθούν οι συνδυασμοί. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των ναυτιλιακών εταιριών που σας δίνουμε εδώ.

Στη γραμμή φέρι Πρίνος_Καβάλα προσέξτε μόνο το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου τα δρομολόγια είναι διαφορετικά από τις υπόλοιπες ημέρες. 

Στις γραμμές από Καβάλα προς Πρίνο και Λιμένα Θάσου με το ιπτάμενο δελφίνι δεν υπάρχουν αλλαγές ή άλλες τροποποιήσεις. Τηλέφωνα ναυτιλιακών εταιριών εδώ 

Προσοχή !!!
Χωρίς δρομολόγια το ιπτάμενο δελφίνι την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και στις δύο γραμμές, Καβάλα_Λιμένας Θάσου και Καβάλα_Πρίνος. 
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των πρακτορείων :
ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ - "ΗΛΙΔΑ ΙΙ"
Πρακτορείο Καβάλας +30 2510 226147
Πρακτορείο Θάσου +30 25930 23766.


Για τα δρομολόγια των επόμενων εβδομάδων δείτε >> ΕΔΩ

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα είναι εσφαλμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αλλαγές που αποφασίζουν στα δρομολόγια οι ναυτιλιακές εταιρίες.


Ξενοδοχεία στη Θάσο; >>  Κάντε click εδώ
Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *