τελευταια ενημερωση δρομολογιων 20 Μαιου 2019

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Απάντηση σε σχόλιο αναγνώστη

Η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες από Παρασκευή 6 Μαΐου έως Τρίτη 10 Μαΐου στις 6:00 το πρωί, (ανακοίνωση ΠΝΟ).

Οι ναυτεργάτες τις περιοχής δεν πήραν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις, για
δικούς τους λόγους, χωρίς βέβαια να βγάλουν και σχετική ανακοίνωση. Με εξαίρεση το πλήρωμα του φέρι "ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ" που έλαβε μέρος στην απεργία για 12 ώρες περίπου από Σάββατο 7-5-2016 έως το πρωί της Κυριακής 8-5-2016.

Δεν ξέρουμε αν η ΠΝΟ συνεδριάσει σήμερα, αύριο, μεθαύριο κτλ για την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων. Τουλάχιστον δεν έχει δημοσιεύσει κάτι σχετικό στο site ή τελωσπάντων εμείς οι blogger δεν έχουμε άλλη ενημέρωση. Αυτά διαβάζουμε σε επίσημες ιστοσελίδες αυτά σας μεταφέρουμε. 

Όσο για τις λάθος πληροφορίες που μας λέτε ότι δίνουμε στο επιβατικό κοινό μπορείτε να μας τις επισημάνετε ; Κατά την διάρκεια της πανελλαδικής απεργίας έγιναν κανονικά τα δρομολόγια στις τοπικές γραμμές! (με εξαίρεση το πλήρωμα του ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ) που αποφάσισε εκτάκτως να κάνει απεργία την ημέρα που έκανε δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. 
Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο λάθος στα δρομολόγια; τυπογραφικό ή ορθογραφικό; 

Αν ξέρετε εσείς κάτι παραπάνω  για συνέχιση απεργίας από την ΠΝΟ ή έχετε διαβάσει κάτι σχετικό με αυτά που μας γράφετε στο σχόλιο σας μπορείτε να μας το πείτε, να μας το δείξετε, να μας στείλετε ένα email, η επικοινωνία μας είναι ανοιχτή από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter). 

σχετικό σχόλιο αναγνώστη : εδώ
ανακοίνωση ΠΝΟ : εδώΑεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *