τελευταια ενημερωση δρομολογιων 20 Μαιου 2019

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Γιατί δεν ξεκίνησε δρομολόγια το ιπτάμενο δελφίνι;


Φωτό αρχείου 
Δεν έχει δελφίνια (υδροπτερυγα, ιπτάμενα δελφίνια, flying dolphin, πείτε τα όπως θέλετε) γιατί ασκούν "βέτο" στον υπουργό ναυτιλίας οι τρεις ναυτιλιακές εταιρίες (ferry boat) που δραστηροποιουνται ήδη στην περιοχή.

Με αλλά λόγια ή το δελφίνι στο Πρίνο ή εμείς. Για όσους δεν ξέρουν υπάρχει μια υποχρέωση από το υπουργείο ναυτιλίας προς τις ναυτιλιακές εταιρίες που κάνουν δρομολόγια στη γραμμή Λιμένας Θάσου - Κεραμωτή να κάνουν υποχρεωτικά δρομολόγια και στη γραμμή Πρίνος - Καβάλα για λόγους "δημοσίου συμφεροντος" .  

Υπάρχουν από ότι φαίνεται και λόγοι "ιδιωτικού συμφεροντος" που θέλουν να αποτρεψουν την έλευση ενός ταχύπλοου μέσου που μεταξύ άλλων θα ενώνει την Καβάλα με το Λιμένα Θάσου σε ελάχιστο χρόνο. 

Για να μην ξεχνιόμαστε, από Καβάλα για να φτάσεις Λιμένα Θάσου πρέπει να διασχισεις τον μισό νομό Καβάλας οδικώς, 45 χιλιόμετρα έως Κεραμωτή και μετά άλλα 45-50 λεπτά η διαδρομή με το φέρι. Ενώ με το ιπτάμενο δελφίνι η ίδια απόσταση είναι 40-45 λεπτά σύνολο. 

Δεν συζητώ βέβαια για την σύνδεση της Καβάλας με τον Πρίνο από το ιπτάμενο δελφίνι η οποία θα εξυπηρετεί και με μεγάλη ευκολία την πρόσβαση στη Καβάλα,  ακόμα και από την νότια Θάσο,  σε ελάχιστο χρόνο. Ξενοδοχεία στη Θάσο;  => Κάντε click εδώΑεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *