Tαξιδέψτε με την Aegean Airlines -
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από €25*
Κάντε κλικ >> εδώ
Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θάσο
Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση 
με Πλήρη Ασφάλεια 
με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις

Τώρα οι αλλαγές δρομολογίων και στα πρακτορεία στοιχημάτων.

Δεν τελείωσε ο Νοέμβριος και τα δρομολόγια αλλάζουν πλέον με την μορφή πολυβόλου.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος σε αυτό το διάστημα που να μην έχασε έστω και ένα δρομολόγιο.
Παρά τέταρτο, και τέταρτο, και μισή, ακριβώς, φτάνει να πέφτουν όλα τα δρομολόγια πριν και μετά από την νέα εταιρία (Φιλιάγκος) που ήρθε στο νησί τυπικά από το Μάϊο 2014  και ξεκίνησε δρομολόγια τον Ιούνιο 2014.

Το καλοκαίρι πέρασε και ψάχνουν να βρουν ακόμα ποιος κάνει ποια δρομολόγια και πότε. 
Μετά από δύο - τρία - τέσσερα χρόνια να πω, αποφάσισαν κάποιοι να κάνουν πρωινά δρομολόγια από Θάσο προς Κεραμωτή τα οποία θα “βολεύουν" τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο στη Χρυσούπολη. Μεγάλη η προθυμία τους δεν λέω, αλλά η χαρά για τα παιδιά κρατάει μόνο μια μέρα την εβδομάδα και μάλιστα μπορεί να είναι Σάββατο ή Κυριακή , τις ημέρες με άλλα λόγια που θα κάνει το ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου, το δρομολόγιο στις 6:30 από Λιμένα προς Κεραμωτή θα αποπλέει στις 6.45, αυτό βέβαια μέχρι να ζητήσουν κάποια νέα αλλαγή στο πρόγραμμα τους οι ναυτιλιακές εταιρίες. 
Δεν νομίζω να γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές για την εξυπηρέτηση του επιβατικό κοινού, μάλλον τις κάνουν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και μόνο.

Το μόνο που μένει τελικά είναι τα δρομολόγια να μπουν στα γραφεία στοιχημάτων με τα ανάλογα ποσοστά.
Το θετικό βέβαια είναι ότι έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αρχή του χρόνου (Ιανουάριος 2014)  στη γραμμή Λιμένας - Κεραμωτή είχε εφτά δρομολόγια τις καθημερινές και πέντε τα Σαββατοκύριακα. Φέτος με 14 δρομολόγια από Δευτέρα έως Κυριακή είμαστε "άρχοντες" ας μην έχουμε και παράπονο.

Την γραμμή Πρίνος - Καβάλα συνεχίζουν βέβαια να την έχουν υποβαθμισμένη, ακόμα και τα τρία δρομολόγια κάθε μέρα πλέον (Δευτέρα έως Κυριακή),σε σχέση με αρχή του χρόνου (Ιανουάριος 2014), δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες. 
Είναι μια γραμμή που δεν εξυπηρετεί μόνο την νότια Θάσο, αλλά ολόκληρη την Θάσο γιατί πηγαίνεις με ασφάλεια στην Καβάλα αποφεύγοντας τα 45 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου του νομού.

Σε άλλα νέα (που γράφουν και στο Twitter) καλό είναι να ρίχνετε μια ματιά το site μας πριν το ταξίδι σας στη Θάσο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αλλάξουν τα δρομολόγια. 
Αν δείτε καμία αλλαγή που δεν την έχω πάρει χαμπάρι, γιατί οι καλές τροποποιήσεις γίνονται τις απογευματινές ώρες, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτηση, ένα μήνυμα στη σελίδα στο Facebook, ένα Tweet στο Twitter ένα τηλέφωνο για όσους το ξέρουν, να ενημερώσουμε και τους υπόλοιπους.

Διαβάστε επίσης
Δρομολόγια έως 31 Δεκεμβρίου 2013

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 8-4-2024 έως 14-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 15-4-2024 έως 21-4-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 1-4-2024 έως 7-4-2024

Αυξάνονται τα δρομολόγια στις τοπικές γράμμες φέρι από τη 1η Απριλίου

Το Αιγαίο αποτελεί σημαντικό τόπο αναπαραγωγής για τον ερυθρό τόνο

972.893 αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» | Πότε γίνετε η κλήρωση

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των φέρι έως και 60% από τη Thassos Ferries (κόκκινα φέρι)

Κοντά στους 32 °C η θερμοκρασία την Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 25-3-2024 έως 31-3-2024

Δρομολόγια φέρι ανά εταιρία από 18-3-2024 έως 24-3-2024

KavalaNews.gr | online