τελευταια ενημερωση δρομολογιων 15 Ιουλιου 2018

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Θάλασσες και Ακτές πάντα καθαρέςΗ φετινή θερινή εκστρατεία της HELMEPA είναι η 29η από τότε που για πρώτη φορά εμφανίστηκε ο γνωστός "Γλάρος" της. Μεταξύ άλλων, η εκστρατεία περιλαμβάνει και μια νέα αφίσα όπου ο Γλάρος ως νεαρός "Ναυτίλος" μαζί με τα "Γλαρόπουλα" της Παιδικής HELMEPA, περνά το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα: Θάλασσες και Ακτές πάντα καθαρές.

Η προστασία και ο σεβασμός στο ελληνικό θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον, πρέπει να είναι προτεραιότητα για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα σήμερα που η χώρα μας δοκιμάζεται. Πρέπει να δείξουμε σε όλους την ευαισθησία μας και το φιλότιμο μας.

Τα 4.500 μικρά παιδιά-μέλη της Παιδικής HELMEPA προβάλλουν το μήνυμα με τις αφίσες που αναρτούν στη γειτονιά, το σχολείο και τις παραλίες των περιοχών τους. Την ίδια ώρα, η HELMEPA διανέμει την αφίσα στα πλοία μέλη της και σε φορείς με τους οποίους συνεργάζεται στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ας είναι στόχος όλων μας να προστατεύσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον όχι μόνο για μας και τα παιδιά μας, αλλά γιατί τώρα ναυτιλία και τουρισμός αποτελούν ελπίδα για την οικονομική στήριξη της χώρας μας.

αναδημοσίευση από HELMEPAΑεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *