τελευταια ενημερωση δρομολογιων 17 Μαρτιου 2019

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Υπεύθυνο χειρισμό από ΠΝΟ ζητά η Κατσέλη

αναδημοσίευση από theseanation.gr

Να επιδείξουν υπεύθυνο χειρισμό των διεκδικήσεων τους δείχνοντας πόσο και πώς αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της περιόδου που διερχόμαστε καλεί τους ναυτεργάτες η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη σε ανακοίνωσή της σχετικά με την σημερινή 24ωρη απεργία της ΠΝΟ.
Ειδικότερα στην ανακοίνωση της κυρίας Κατσέλη αναφέρεται ότι «Η σημερινή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών της Π.Ν.Ο έρχεται σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για τον ελληνικό τουρισμό και γενικότερα για την Οικονομία της χώρας μας.

Το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας καλεί τους εργαζόμενους να επιδείξουν υπεύθυνο χειρισμό των διεκδικήσεων τους δείχνοντας οι ίδιοι πόσο και πώς αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της περιόδου που διερχόμαστε.

Η κυβέρνηση με αποφασιστικότητα εργάζεται για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων αλλά τέτοιες κινητοποιήσεις δεν βοηθούν στην κατεύθυνση της λύσης.

Σε χρονικές στιγμές με ανάλογο περιεχόμενο και αντικειμενικά δεδομένα, ο καθένας αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί».Αεροπορικά εισιτήρια για Καβάλα στη καλύτερη τιμή Κάντε κλικ εδώ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *